Earth hour

Snart ska jag ner till butiken och hjälpa till i några timmar. Tror det kommer att vara massor av folk, det är ju första lördagen efter lön.

Ikväll blir det födelsedagsparty. Elin och Rasmus har fyllt år, så ikväll ska det firas stort!

Vill också uppmärksamma alla om Eart hour ikväll. Mellan klockan 8 och 9 ska du släcka ner så mycket du bara kan. Detta är något som fler länder och städer deltar i.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

image1184

Bolagret

Var inne på  bolagret och kikade, hittade många fina tavlor där. Hittar ofta väldigt fina saker på den sidan! Om du inte känner till sidan, tycker jag absolut att du ska ta dig en titt.

image1179 image1180




Bebis

Grattis till Mats och Malin som i måndags fick en liten Isabella!

image1178

Bali

Idag var jag och några av tjejerna på resebyrån. Vi har sedan länge planerat att göra en lite längre resa i höst. Så idag satt vi och bläddrade i kataloger och pratade med killen på resebyrån. Vi bestämde oss för att bali verkade intressant. Så nu har vi en prelemenärbokning till bali i november.

Det är ännu inte helt besämt, men fantasierna om blått vatten, palmer, avkoppling och annat roligt sätter ju igång...

image1173


image1174 image1175image1176image1177

Vackert från Minh

Har spanat på denna vackra lampa från  Minh ett bra tag nu. Tyvärr känns det inte som den passar hemma hos oss just nu, så det får vara ögongodis så länge!

image1163
image1162image1164

Skoj till skrivbordet

Hos Bluebox kan man hitta mycket roliga saker till sitt skrivbord.

image1151 image1152 image1153image1154

Kika in och titta på alla roligheter, de flesta produkterna finns i olika färger så att de ska passa alla.


Ursäkta

Ursäkta röran, jag bygger om!



Bara trasigt

Försökte blogga igår kväll, men det var segt. Gör ett försök nu istället.

Såg i almanackan att det är  vårdagjämning idag. Härligt. Fast våren känns långt borta just nu. Det började snöa för ungefär 3 dagar sen och det har fallit till och från fram tills idag. Tur att det är varmt i marken så att det försvinner på en gång.

Igår kom vår soffa hem igen. Den var varit på lagning. Men igår gick xboxen sönder igen, så nu ska den åka på lagning för andra gången. Stackars sambon, han fick den i julklapp men har knappt spelat något för den är bara på lagning hela tiden. Hoppas att de fixar den ordentligt den här gången.


Hoppas alla får trevliga påskmiddagar idag!

Kvällsmys

Nu ska jag snart möta upp Elin och Tindra vid Confetti. Sen blir det en promenad till Carro. Där bjuds det på te och nybakat bröd. Smarrigt va!

Idag har jag knallat runt på stan och letat presenter. Det känns nästan som hela världen fyller år i mars eller i första halvan av april. Hittade lite bra presenter i alla fall. Jakten får fortsätta en annan dag.

Hoppas ni får en trevlig kväll!

image1155
Tindra!

Pocketfodral

Dessa fina pocketfodral hittar du hos Bluebox.se. Ett bra sätt att skydda boken om man är ute och far. Tror även det kan vara en rolig present. Ett fodral kostar 110 kr.

Såhär skriver Bluebox själva om produkten:

"Detta ursnygga pocketfodral skyddar dina pocketböcker från att få s.k. hundöron och fula pärmar. Den håller också det du läser hemligt från nyfikna ögon! På insidan av fodralet finns en ficka på vardera sidan där du stoppar in pärmarna på boken. Även ett praktiskt bokmärke sitter fast på insidan. Utsidan är försedd med ett gummiband som håller samman boken. Tillverkat av neopren (det material som dykdräkter är gjorda av). Fodralets yttermått är ca 19,5 x 12,5 cm. "

image1148image1149image1150

Barcelona, bra på mer än ett sätt

Denna fåtölj har verkligen växt i mina ögon. Gillar den mer och mer för varje gång jag ser den. Gillar den både i vitt och svart. Har aldrig suttit i den, så tyvärr kan jag inte säga att jag gillar hur skön den är.

image1145 image1146
image1147

Lite nytt mys

Dagen har spenderats med Elin och Carro. Omkring 11 imorse åkte vi upp till Ikea kungens kurva. Där började vi med lunch för att ordentligt orka med shoppingen. Efter ungefär 5-6 timmar kännde vi oss redo att åka hem. Vi åkte i en ganska liten bil, så vi fick trixa en hel del för att allt skulle få plats. Men tillslut gick det!

Jag köpte bland annat några ramar, en jätte bra knivslip, en liten trasmatta och tyg. Det blev inte så mycket för min del, men bara bra saker. När jag kom hem kännde jag mig fylld av inspiration och började direkt med lite pyssel. Emil hjälpte något motvilligt till.

För länge sedan köpte jag någon blandning av vaxduk och tyg på ÖB. Visste inte riktigt vad jag skulle ha det till, men idag kom jag på det! Det blev en tavla. Vem kunde tro att det fanns så fina saker på ÖB!? Gjorde även 2 små tavlor i samma "tyg", ramarna heter nyttja och är likadana som de som sitter på fotoväggen i hallen.

Vi har fortfarande inte fixat listen som ska sitta mellan tapeten och den målade delen, ibland är vi verkligen slöa :) Men ignorera gärna detta...

image1139



Jag hade sedan tidigare 2 ribba ramar och en trio med bilder som aldrig kommit till användning. Så idag köpte jag till en ram, trasmattan och några ljuslyktor. På sängen har vi 3 kuddar som tar upp färgerna ur mattan superbra. Äntligen har vi fått upp lite mys i sovrummet. Men det fattas fortfarande en hel del. Det får bli när det blir. Ska fixas lite taklister, hyllor, växter och lite annat smått och gott.


Hoppas ni ursäktar den kassa bildkvaliteten. Svårt att fånga ett rum på bild...


Efter att alla hade lämnat sin shopping hemma och vilat lite träffades vi igen. Återigen började vi med att äte :) Denna gång blev det tacos, följt av te och tjejsnack. Nu är det snart dags att sova.

Vad tycker du?

Vann rätt låt? Jag tycker det fanns några låtar som känndes schlager, Hero var en av dem. Men så hon såg ut! Supersmål, åtstramad i ansiktet och botox i läpparna. Förr såg hon ju bra ut!

image1138

Anton och jag

Snart ska jag iväg till Oxelösund och passa lilla Anton. Hoppas det är fint väder så vi kan vara ute och leka.

image1137

Hello Kitty

Har ni sett de söta korten som har kommit hos inreda? Finns många att välja på, men jag visar några med Hello Kitty!

De är dubbelvikta med kuvert. Insidan är vit utan text. Mått: H 17 x B 12 och kostar 25 kr.

image1127 image1128 image1130 image1134image1131 image1132 image1133image1129 image1136 image1135 

Nu behöver du inte fundera mer


Har du, som många andra, problem med den perfekta presenten?

Kolla in image1126

Svara på några enkla frågor om personens ålder och personlighet så får du måga roliga och bra tips.

Hoppas du hittar något som passar!




Prylarna hittar hem igen

Idag kom sambons Xbox 360 hem igen! Det har varit iväg på lagning. Nu väntar vi bara på att soffan ska hitta hem igen, sen är ordningen i hemmet återställd. Dessutom fick sambon arslet ur (...) och kopplade in hemtelefonen!

Ska iväg till jobbet om ett par timmar, men först ska jag ner på stan. Behöver hämta ett betyg från komvux. Gick en kurs där för ganska många år sedan, kom på häromdagen att jag inte har betyget där ifrån.

Hmmm undra vad jag fick???

image1125

Snart är helgen här

Jaha, då har jag bara imorgon kvar att jobba. Sen är jag ledig hela helgen. Har lite inplanerat, på lördag ska jag vara barnvakt åt min lilla Anton och på söndag blir det en tur till IKEA.

Dumt att åka innan lön, fast å andra sidan så får man ju en anledning att åka upp igen :)

Sov gott!

Nu är den här

Igår kom äntligen min nya mobil! Så nu har jag tillslut min egen, efter mycket krångel hit och dit.

Nu ska jag tillbaka till jobbet efter 10 dagars semester...

image1124
Bild från SonyEricson

Underbara kar

Kolla in dessa helsköna badkar från AstonMatthews!

Ett sånt skulle man ha!

image1081 image1083 image1084

...och lite sol

Så, nu känns det lite bättre. Som vanligt har mina tjejer bra tajming, några av dem skulle ses över en fika och undrade om jag ville följa med. Klart jag ville!

Lite kaffe och en promenix, skönt med bra vänner som vet vad man behöver utan att säga ett ljud. Solen bestämde sig till och med för att titta fram en liten stund :)

Regnet faller

Vädret är grått och blött, Josh Groban kommer ur högtalarna och ångesten för att återgå till jobbet börjar smyga sig på. Det är helt enkelt en dålig dag idag. Bäst jag hittar på något roligt att göra så jag rycker upp mig lite.

image1123

Canvasfabriken

Rolig sida som gör dina favvo-bilder till konst. Ganska rolig sida, mycket att titta på!

Canvasfabriken


image1073
Bild från hemsidan

Brocade home

Många vackra kristallkronor finns det hos Brocade home.

Här är några!

image1085 image1086 image1087

Ny frisyr

Idag var jag hos frisören. Känns inte som man kan göra så mycket med lockig hår, men idag var jag lite crazy och klippte lugg. Får se hur det går med lockarna, fatta vad jobbigt och behöva platta varje dag!

image1122

Före, utan lugg

image1119

Efter, med lugg och plattat


Stickers

Det har kommit ganska många nys stickers hos Inreda. De på bilderna har lite olika mått, men alla kostar 60 kr.

Så här skriver de på hemisdan:

Snygg dekorationssticker att fästa på blanka ytor som dörrar, möbler, kakel, speglar, fönster, vaser, locket på bärbara datorn etc. Lämnar inga märken efter sig när man tar bort dem. Kan även fästas på väggen men kan då skada underlaget när man tar bort dem. Från Sen-sen.

image1113 image1114 image1115 image1116 image1118image1117

Barcelona is the sh*t

Måndag till torsdag var jag och några av tjejerna i underbara Barcelona. Det är helt klart min favorit stad! Det blev mycket shopping och traskande fram och tillbaka. Men skam den som ger sig!

Spanien bjöd på en hel del sol och en stooor dos av skratt. Bilderna får berätta resten, eller ja de berättar ju mest vilka vi var som åkte :)

image1089

 

image1101


Tillbaka

Hej mina vänner. Nu är jag tillbaka efter en underbar resa till Barcelona. Nu är det dags att plocka upp väskan och kolla in det som shoppades. Kvällen kommer att fortsätta i flygets tecken, ska hämta en vän på Arlanda. Sen kan jag fortsätta att njuta av min semester här hemma.

Bilder från resan kommer så fort allt annat nödvändigt är gjort!

Underbara hus

Vill bara tipsa om en jätte rolig sida som sambon hittade för ett tag sedan. Det kommer förmodligen dröja några år innan vi köper hus. Drömmen är ju såklart att bygga eget, men det är ju en ekonomisk fråga. På denna sida finns det oändligt med ritningar till stora, härliga och fantasifulla hus. Klicka in och njut. En riktig fröjd för ögat!

Global houseplans

image1075

image1076 image1077 image1078 image1079 image1080

Ägg

Jag är på jakt efter några snygga äggkoppar. Det är ju en väldigt bra tid nu till påsken, det finns ju många i butikerna. Men alla är gula! Jag vill inte ha gula, jag äter faktiskt ägg året om...

Hittade den här snygga på rum21

image1074


Någon som har tips på vart man hitta fina äggkoppar?