Avslappnat

Har ni sett vilken härlig bild. Hittade den hos sköna hem.
Jag skulle verkligen kunna tänka mig att krypa ner i ett av badkaren. Men dags att sluta dagdrömma, och hoppa i regnkläderna. För nu bär det av till jobbet.


Impuls mobil

Idag när jag var på min lilla shopping runda hittade jag många roliga saker. Kan visa er en annan dag. Men det jag ville berätta nu är att sambon ville att jag följde med honom till telenor för att kolla på en telefon som han ville ha ( och iofs redan hade bestämt att han skulle köpa). Det hela slutade med att 5 minuter senare kom även jag hem med en ny mobil!

Min "gamla" är omkring 6 månader, men har aldrig riktigt fungerat som den ska... Så nu har jag en ny och fin! Än så länge verkar den mycket bra.


Vinsten är här

Igår var jag en sväng på Rusta. Där kan man verkligen hitta mycket roligt! De har julpynt i hela butiken. Jag plockade på mig söta snöflingor i gelé som jag ska sätta på fönstret. Och så köpte jag lite annat skoj. På kvällen var det tjejmys med Elin och Carro. Vi gick en promenad och åt tacos med tillhörande tjejsnack.

Nu ska jag snart åka iväg till Blomsterlandet och Elgiganten. Kände att jag inte riktigt shoppade mig mätt igår.
Nu är paketet från Cult Design uthämtat också! Men jag har faktiskt inte öppnat det än!

Julen är här?

För mig dröjer det några veckor innan julen är här. Men jag har läst hos många andra bloggare att pysslet och tankarna kring julen har börjat. För att inte tala om butikernas julpynt...

Nu har Fridas gård plockat fram sina vackra julprodukter.
Det finns så mycket fint att inspireras av!


Bild: Fridas gård

Edberg & co

Jag såg en lite artikel i senaste family living om Edberg & co. Det verkarde som en trevlig sida, så jag kikade in. De har jätte mycket roliga barnsaker, och alla märken som man tydligen vill ha :) Eftersom jag inte har barn så är ju sidan inte särskillt aktuell för mig, men kanske för er!


MyYour

Stötte på den här underbara sidan idag.
Jag rekomenderar starkt att ni kikar in!



Fredagen innan jobbhelg

Ikväll drog Sandra ihop en middag på en av stans krogar. Vi har 12 stycken, och hade en super trevlig kväll. Det är så roligt att träffas alla när hon kommer hem från Göteborg. Kvällen fortsatte och det blev oplanerad utgång! Träffade en kollega från jobbet som jag pratade med. Och tur var det, jag trodde nämligen att jag skulle börja jobba kl 13 på lördagen, men han kunde visst mitt schema bättre än jag själv. Det visade sig att jag ska börja 11. Haha det kunde blivit riktigt pinsamt att bli väckt av jobbet!

Allt som allt, en super trevig kväll med goda vänner och bra kollegor!

Hello Kitty

Resan till Milano bestod av 60% shopping och 40% av mat, fika och vin. Man kan säga många bra saker om staden, men en sak är i alla fall säker. Italienarna lägger verkligen ner hela sin själ när de inreder sina butiker. En gång trodde vi nästan att vi hamnat i ett slott isället för en helt vanlig Zara butik.

Men favoriten blev ändå en butik som verkligen hade nishat sig på rosa och på Hello Kitty. Den lilla butiken hade 3 våningar, den ena sötare än den andra. Hur låter Hello Kitty vin, skor, smycken och till och med möbler.
Jag låter bilderna berätta resten!



 





Aspen

Vacker badrumsinspiration hittar du hos Aspen!
Läckra bilder, många färgalternativ och mindre inredning för små badrum.


Back in town

Hej alla! Nu är jag tillbaka från en härlig resa. Känner mig trött efter alla intryck och roligheter. Återkommer imorgon. Sov gott

Hej så länge

Snart bär det av till Milano!
Tillbaka på onsdag.



Milano

Idag är det tvätt, 5 års kalas och lunch hos föräldrarna som gäller. Skönt att all tvätt snart är klar, då finns det ju så mycket mer att packa ner i väskan. Imorgon bär det av till Milano. Jag och 3 av mina bästa vänner är borta till på onsdag. Har hört att vädret är omkring 20 grader och sol. Mmmm tillbaka till sommaren med andra ord. Härligt!

Härliga lördag

Idag har jag haft en jätte lugn och bra dag. Ända fram till 9 snåret på kvällen gjorde jag mest ingenting. Sen var det till att svida om till kvälls outfiten. Veronica Maggio spelade här i stan. Både jag och min syster gillar henne, och vi blev inte besvikna på vårt första liveframträdande med henne. Syster var supersnygg i ny frilla, bra musik och gott vin. En bra dag helt enkelt!




Dinesen

Vill ni se på vackra golv tycker jag ni ska ta en titt hos Dinesen.
Deras inspirationsbilder är underbara!


Bild från Dinesen

Tävling

Oj vad det är tävlignar som pågår i bloggvärlden just nu.
Senast ut är Livinglikelinda!
Klicka in för att vinna sköna priser!



Tips från Nordsjö

Fick ett nyhetsbrev från Nordsjö idag.
Där tipsar de om hur nött och slitet blir till Nytt!
Kika in och låt dig inspireras!



Bild från Nordsjö

Söndagspromenad

I söndags var det strålande vackert höstväder. Så medan sambon var på möte passade jag på att hänga kameran runt halsen och ge mig ut bland skog och stigar. En solig dag är hösten verkligen vacker. Här kommer resultatet av promenaden!






Bildoktorn igen

Idag ska vi ta bilen till doktorn, igen! I lördags när vi skulle åka till bröllopet lät inte bilen så bra. Vi hann inte åka mer än 5 meter. Sen kom den typiska film-scenen. Snygg kille i kostym på väg till ett bröllop, rotandes i motorhuven... Haha man måste ju nästan garva lite.Det verklar som att det är en rem till generatorn.  Det går inte så bra för vår bil nu på senaste tiden.

Nu på förmiddagen har vi storstädat, så hela eftermiddagen är ledig. Helt öppen för trevligt umgänge med nära och kära!

Hoppas ni haft en trevlig helg!

Mer tävling

Nu är det ytterligare en rolig tävling på gång.
Nu gäller det ordet "JUL", klicka in och var med du också!



Vackert

Då var vi hemma igen efter en jätte trevlig helg. Bröllopet igår var jätte vackert, fick kämpa hårt för att hålla tillbaka tårarna. Festen var bra arrangerad, och vi hade många roliga aktiviteter under hela kvällen. Och när hela sällskapet hade gått hem var vi några partyglada själar kvar i lokalen och fortsatte ända till halv fem på morgonen!



Stort grattis till det vackra brudparet!

Tävling

Nu pågår det en tävling med finfint pris hos Mitt Vita Hus. Var med du också!



Bröllopdags

Imorgon ska vi på bröllop. Kläderna är provade, och det mesta klart. Måste bara springa ner på stan och köpa lite fint smink! Hoppas på fint vänder för paret. Ska faktiskt få sambon i en ordentlig kostym för fösta gången  imorgon, det ni :)

Nu är det dags att sova så jag är mitt piggaste och snyggaste imorgon!

Virrpanna

God kväll! Måste erkänna att jag nästan hade glömt hur trött man blir av att jobba!

Kom på att jag trodde att jag skulle jobba i helgen som jag skrev i förra inlägget, men det ska jag inte! För jag har tagit semester lördag och söndag. Jag och sambon har nämligen blivit bjuda på bröllop på lördag! Så nu är det ju bara imorgon kvar att jobba, sen tar jag också helg.

Haha, ibland är man bra snurrig! Kanske kan man kalla det skiftgångs-förvirring???

Tiden rusar iväg

Ja då har sju dagars ledighet redan rusat iväg, imorgon är det dags att börja jobba igen. Tiden går fort när man har roligt heter det ju. Jag har haft en lugn och skön vecka, bara gjort roliga saker eller ingenting.

Jag börjar jobba, och många andra av er tar helg! Så trevlig helg på er :)

Mitt drömhus

God kväll! Igår kväll satt jag och kollade runt lite på hemnet, och vips. Där var MITT hus. Eller mitt drömhus. Mailade mäklaren och ville komma på visning. Idag hade vi ännu inte hört något från mäklaren, så sambon ringde. Vi fick hemska nyheter. Någon annan hade redan köpt vårt hus! Jag sörjer, men får tro på sambon. Det kommer fler!

Kika in och se drömmen. Skynda er, vet inte hur länge länken ligger inne eftersom det redan är sålt!

Hersal

Idag vill jag tipsa om en sida med mycket vackra produkter och underbart inspirerande bilder.

Kika in hos herstal.se.


Yanko Design

Om du har lite tid över någon dag och vill titta på häftiga, nya, smarta och snygga uppfinningar tycker jag att du ska ta en titt hos Yanko Desig. Där hittar du allt mellan himmel och jord, nödvändigt och mindre nödvändigt Jag lovar att du kommer att bli imponerad!


Vad gör ni?

Hejsan hoppsan! Hoppas alla har haft en riktigt trevlig helg.

Nu när jag äntligen är ledig vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Konstigt hur man aldrig är nöjd.. Vädret har varit grått och blött, ni vet så där så man får en konstant huvudvärk. Vad gör alla andra när ni är lediga och alla kompisar jobbar? Känner att fantasin är som bort regnad.

Nu blir det tv mys för min del!

Mr Gizmo

Roliga högtalare och annat skoj hittar du hos Mr Gizmo!


Falmec

Såg en sån fin fläkt i Sköna hem och var bara tvungen att kolla in Falmec. Fanns så mycket fint på sidan! Här kommer lite bilder på Mirabilia by Falmec. Kika in på sidan vettja!






Vintage plantor

Har ni hört talas om vintageplant.net? Det är en sida där du kan köpa, byta och ge bort dina gamla växter. Med varje växt kommer en histora. Tyckte det var en rolig idé!



Vitvaror?

Vitvaror behöver inte nödvänigtvis vara vita nuför tiden. Kolla bara på LGs häftiga Steam washer.

Ångan gör tydligen att tvätten blir renare, mjukare och slätare. Dessutom går mindre vatten åt, vilket blir billigare och mer miljövänligt. Allt detta låter ju inte helt illa, och snygg är den med!


Bild från LGs hemsida.

Vilken underbar dag!

Idag har jag sambon varit en sväng på stan. Det var till och med hans (!) förslag, gissa om jag blev chockad. Dagens mission var att hitta en kostym, ska på bröllop nästa helg. Efter mycket testande hit och dit blev vi hungriga och åt en mysig lunch på ett fik. Kom då på att Kappahl har herrkäder. Och mycket riktigt, där hittade vi den. Måste erkänna att jag blev lite tårögd, för han var så vacker. Min kille...

Nu på kvällen träffade vi upp 9 av våra bästa vänner och åt en super god middag på en restaurang som heter Fik@. Enligt mig är det Nyköpings bästa mat. Totalt övermätta och mycket nöjda gick vi där ifrån.

Vilken underbar dag!


Bently- mer än bara lyxåk

Om ni har ungefär 120 000 kronor till övers, så kanske ni vill lägga dem på en laptop?

Det är det lyxiga bilmärket Bently som har gjort denna laptop som ser ut som en handväska. Ganska stilig tycker jag, men tyvärr har inte jag 120 000 kronor till övers...


Bild från Aftonbladet

Tjoho!

Nu känner jag mig alldeles lycklig! Mitt marathon av förmiddagspass är nu avklarat. Det har gått ganska bra, bara lite dimma och andra små "problem" som kan uppstå på en flygplats. Nu väntar 7 dagars skön ledighet!

Har inte så mycket planerat. En middag imorgon med goda vänner, och kanske en tur till IKEA?!