Vacker säng för de små

Hos Leander finns det mycket vackert för de små!


Bild från Leander

Vill ha

En sån här vill jag ha i köket! Gillade blandningen av det klassiska och det moderna! Vill ha!
Synd bara att sambon tyckte det var bland det fulaste han sett...

Bild från hemmavaruhuset.


Tapwell Classic FME 181 Köksblandare


Tävling

Nu pågår en tävling hos Inspirera mera. Första pris är ett presentkort på 500 kronor hos designonline, och andra pris är är en liten marimekkoskål i valfri färg. Vilka kanon priser va!


Stoff & stil

Jag läste hos Malin med bloggen CarlssonKarlsson om en sida som heter stoff & stil. Det var en sida som jag totalt hade missat. Jag var inne och kikade och gillade den verkligen. Finns allt som man behöver i textilväg, mönster och tillbehör. Nu måste jag bara komma en massa saker som jag måste sy, så att det är "berättigat" att lägga in en beställning!


Skärmdump från Stoff & stil

Vacker belysning

Vacker belysning från Bald & Bang. Väldigt vackra att se på, men de skulle nog göra hålet i plånboken liiite för stor.
Men man får alltid titta och drömma!


IQlight


Turbo62

Bilder fårn Bald & Bang

Bröllop 2010

Grattis till kronprinsessan Viktoria och Daniel!

Efter 7 år får de äntligen gifta sig.


Bild från Expressen

Strålande vinterdag

Idag är det strålande sol i vårt vackra vinterlandskap. Men graderna kryper uppåt, och det börjar bli blött. Men jag tycker att alla väder är bra- så länge solen är framme!

Har nyligen kommit hem från jobbet och sitter och klurar på sommarsemestern. Den ska vara besämd och inlämnad till företaget senast 28 februari. Jag kan förstå att det måste lämnas in tidigt, det är ju mycket att planera. Men jag vet ju inte vad jag ska göra om 4 månader! 

Nu har jag bara en förmiddag kvar att jobba, sen är jag ledig i 2 dagar!

Hoppas solen lyser på er också idag!


Bild från Alperna -06 (tror jag att det var)

Minthe

Jag har stött på en till webshop. Den heter Minte och har mycket miljövänlig inredning, till bra priser dessutom. Jag föll för dessa vackra skålar!


Bild från Minthe

Fordon för den hungrige

Vem vill inte äta upp allt som finns på tallriken med detta roliga set. Det består av en gaffel, en sked och en bulldozer! Finns hos favoritsaker för 199 kr.



Bild från favoritsaker

Trevlig helg

Nu är det dags för mig att ta helg! Och den har redan börjat bra. Jag fick skjuts hem av Elin (vi jobbar på samma ställe), bytte om lite fort och åkte sen vidare till henne för att kolla på film. Vi såg Patrik 1,5. Den var till och med bättre än jag trodde, och jag brukar faktiskt inte gilla svenska filmer.

Imorgon ska jag hjälpa ett par vänner som ska flytta till sitt första hus. De får låna mina muskler och jag får pizza, det är väl en bra deal?!

Nu är det bäst att jag går och sover, annars kommer inte mina muskler orka med en dag med kartonger!

Med en bild från förra sommaren önskar jag alla en trevlig helg!


Bild: Lilla jag

En ängel

Vet ni vad? Jag har vunnit en tävling hos samuelsgården, vinsten är en jätte fin ängel. Ni ska bara veta hur glad jag är!


Bild från samuelsgården.

H&M HOME

Ni har väl inte missat att det är idag det händer?
Välkomna in till H&M HOME!


Bild från HM

Webshop

Jag hamnade av en slump på denna sida. Kikade runt lite och visst finns det en del fint!




Bilder från vackerthem.com

I sängen med Kylie Minogue

Visste ni att Kylie Minogue har en sida som heter Kylie at home? Jag tycker att det fanns en del fint, härliga bilder!


Skärmdump från Kylie at home

Måleributiken

Jag har beställt 2 stycken prover från måleributiken. Det är så bra att man får beställa hem gratis prover. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dem än, men något bra kommer jag säkert på så småning om!



En av mina absoluta favoriter!
Kollektion Linné från Boråstapeter





Kollektion Linda Baker från Midbec

Tävling

Jag är med och tävlar om detta underbara hjärta hos Samuelsgården.
Var med du också!



14 februari 2009

Men en butkett vita ranunkler,
vill jag önska er en mysig alla hjärtans dag!



Bild Lilla jag

Kärlek

När jag såg den här bilden första gången på en blogg, minns inte vilken, så blev jag totalt förälskad! Såg reklam idag på tv:n att köket kom från HTH. Det är så vackert att det är galet.


Bild från HTH

Jag tror att det är det härliga golvet i kombination med den vackra blå färgen som gör att jag kan strirra på bilden i flera timmar. Kika gärna in, det finns mycket mer inspiration att hämta på sidan.

Grattis alla Cult älskare...

... ny finns produkterna hos Carlsson Interiör & Design.


Bild från nyhetsbrevet!

Kärlek hos vimsadekor

Just nu sprider vimsadekor en massa kärlek omkring sig.
Uppge koden love när du beställer, så får du 15 %. Bra va!


Bild från vimsadekor

Ellis Corner

Idag vill jag tipsa om en nyöppnad webshop. Ellis Corner. Det är en shop som mixar den amerikanska stilen med det nordiska.


Tävling

Just nu pågår en tävling hos Pink Friday. Kolla vilka fina priser!



Award

Jag har fått en award från Jennifer, tack! Det hela går ut på att man sak berätta 5 saker man är beroende av, och sedan skicka awarden vidare till 5 personer.


'1. Min älskade sambo
2. Alla mina vänner och familj
3. Inredningsbloggar
4. Solen
5. Löskokt ägg på morgonen

Jag skickar vidare utmaningen till:

* Malin
* Lisa
* Jenny
* Jennie
* Linda

VooDolls

Ingen har väl missat att alla hjärtans dag börjar närma sig?
Just nu får man 15% rabatt på alla VooDolls i kategorin "Kärlek och passion". Uppge kod LOVE i kassan vid betalning senast 14 februari.

Jag har beställt från sidan innan, och fick mycket bra och snabb service!


Bild från VooDolls

Vita ranunkler

Måndag, och solen skiner för första gången på väldigt länge.
Det firades med en buktett vita ranunkler!




Projekt på G

Jag har varit på Jysk och beställt två stycken fula billiga sängbord. De är super basic i vit faner. Men när jag såg dem så fick jag så många bra ideér. Nu väntar jag bara på att de ska komma in till butiken!

Jag brukar vara väldigt bra på att få ideér, men inte riktigt lika bra på att fullfölja och slutföra... Tänk vad arg Arga snickaren skulle bli på mig :)



Bild från Jysk

Lugn lördag

Idag började dagen riktigt segt, sov lääänge! Sen var jag hemma och bara tog det lugnt. På eftermiddagen åkte jag hem till mina föräldrar. De ska ju få omgjort i deras hyresrätt. Vi satt och bläddrade i katalogen fram och tillbaka. Jag tyckte och tänkte ganska mycket, men så klart får mamma det sista ordet. Det är ju faktiskt hon som ska bo där, pappa tycker att allt går lika bra :) Så hela deras lägenhet kommer att vara tapetserad med tapeter från Boråstapeter, kollektion Borosan 09/10. Det fanns faktiskt många roliga att välja mellan. Hittade tyvärr inga bilder på de vi valde, men däremot kan man provtapetsera flera rum på hemsidan.

Kvällen spenderades hos Elin och Rasmus. Vi skulle kolla på film, men det gick inte så bra. Först krånglade projektorn och sen blev jag hemring till sambon. Jag VASP:ade resen av kvällen- Vård av sjuk pojkvän. Men som tur var hann vi äta kladdkaka och dricka te innan!



Te som nästan smakade blåbärsoppa!


Fridas gård

En av många vackra vårnyheter hos Fridas gård,
en härlig sida med mycket lantlig charm!



Oväder

Äntligen hemma från jobbet. Det verkar vara ett oväder över hela europa, och det känner jag av på jobbet kan jag lova. Men det är bara att hålla ut, jobbar på imorgon (fredag) också, sen tar jag helg.

Jag har just nu väldigt många kansken i helgen, och inga måsten eller bestämda planer. Tror att helgen får bli lite som den kommer. Det känns skönt.
Mina föräldrar ska få sin hyresrätt omgjord med både tapeter och golv. De har nu fått test-pärmarna, och snälla som de är får jag vara med och tycka och tänka lite. Det ska bli roligt!

Passar på att önska er en trevlig helg!

Idag

Idag har det varit en lugn dag. Jag har bland annat fikat med min bästa vän Elin. Fiket vi var på har gjort en smart variant på utbyggnad till huset. De har byggt ett litet uterum som de inrett väldigt lugnt och mysigt. Jag tog några bilder med mobilen, så hoppas ni ursäktar kvaliten.


Elin


Fönster på 3 av 4 väggar, och tak! Grå färgskala.


Vackert stengolv och mysig kamin
Cult krukor med orkideér för att mjuka upp alla hårda material.

Full rulle

Som jag nämne i förra inlägget, har jag varit barnvakt åt Anton idag. Full rulle som sagt... Det är helt otroligt vilken energi barn har. Stor eloge till alla föräldrar! Jag är helt slut efter bara en dag.
På kvällen åkte vi hem till min pappa (Antons morfar) för att fira hans födelsedag. När pappa hade öppnat sitt paket med hjälp av Anton, följde en väldigt rolig konversation!

Pappa ber Anton att läsa vad som står på paketet. Och Anton 3 år svarar

- Men jag har ju inga glasögon! Får jag låna dina?



Anton och hans morfar!

Hurra för oss

Äntligen dags för mig att sova! Dåligt väder i europa betyder sen kväll för mig på jobbet. Men nu är jag hemma, nervarvad och riktigt trött! Men imorgon blir det inte mycket till vila, trots att jag är ledig. Jag ska vara barnvakt åt min söta systerson hela dagen, och det betyder full rulle!

För mig är det fortfarande 2 februari, och då vill jag säga stort grattis till min pappa som fyller år. Och faktiskt till mig själv, jag firar mitt körkort som fyller 3 år!

Hoppas ni alla har haft en bra måndag!

Ilva

Hos Ilva finns det verkligen många fina soffbort att välja mellan. Just verkar det vara ganska mycket som är prissänkt dessutom! Synd bara att alla bord är så låga nuförtiden, antar att det hänger ihop med sofftrenden som kom för några år sedan. Vår bord-jakt får helt enkelt fortsätta ett tag till!