En lugn fredag

Idag har jag fikat med men några av mina tjejer och varit på skön promenad i naturen. Plockade med mig några fina ormbunkar hem. Nu står de och är fina här hemma :)

Ikväll är det flera fester och andra roligheter på gång, men jag måste vara en duktig tjej och stanna hemma. Jobbar tidigt hela helgen och då får det blir hemmakvällar för min del :(

Trevlig helg!


Bild Lilla jag

Zara home

Nu har det kommit fina nyheter hos Zara home. Ni har väl inte missat att de har en webshop?!


Mysfika

3ff583c8322673a9300d44f4f8fa079d.png

 

Mysfika med min bästa vän.

 


Perlan Living

Hos Perlan Living kan man hitta mycket fint! Kolla bara på dessa fina som är på inkommande :)



Fågel på krok 139 kr




Väggdekal 198 kr

Bilder från Perlan Living

Carlsson Interiör & Desing

Har ni sett så många fina nyheter det finns hos Carlsson Interiör & Desing? Om inte, så tycker jag verkligen att ni ska kika in och gotta er bland allt fint som finns :)

Några av nyheterna:


Bilder från Carlsson Interiör & Design

Ommöblering

Igår tröttnade jag på lugnet och eftertankarna! Ganska typiskt mig faktiskt... Så jag möblerade om! Det vita sideboardet som förut stod i lillrummet har nu fått flytta ut i vardagsrummet. Den fula gamla bryån flyttade in i lillrummet och gömdes under en stor linnegardin för att passa in lite bättre i färgerna.


Där sideboardet nu står ska jag så småning om ställa ett svart enkelt skrivbord för att få en bättre arbetsplats här hemma. Det kommer att vara väldigt mycket vitt i just vardagsrummet, så jag tror att ett svart skrivbord kommer brya av bra. Jag vet redan vilken skrivbordslama jag ska ha :) Och drömmen om en Tolix stol känns inte så långt borta ;)


Har tänkt mig något liknade detta bord från Ikea, kanske snickrar ihop något eget?


Fina fina lampa snart är du min! Från Ikea




Kanske blir det en Tolix, frågan är bara vilken färg?

En lugn söndag

Min söndag har varit lugn och fylld av eftertanke. Jag tog en ordentlig sovmorgon, sen blev det middag med hela familjen. Mamma bjöd på goda revbensspjäll, och ni vet väl att spanjorer aldrig äter en middag utan vin ;) Jag promenerade hem från mina föräldrar och såklart var kameran med. Det är få saker som är så avklopplande som musik i öronen och en kamera i handen!

Hoppas ni har haft en bra helg :)


Den här bilden innehåller många av mina favoritsaker.
Jag sitter på en stor betongklump
Bro
Vatten
Graffiti
Gammal byggnad

Sol



Bilder av Lilla jag

HM Home

Finfina kuddar hos H&M Home!




Förfest hos...

6ad21c5b40b1cf75a5b5ad4ebec907a1.png

Kolla varifrån!

Förfest hos sandra!


Trevlig helg

Har haft en skön böjan på min lediga helg. Min snälla mamma följde med mig till frissan klockan 10 imorse, fortsatte med en fika med mina vänner och sen blev det en kort sväng på stan. Fyndade ett par gråa jeans och en svart klänning för 124 kr :) Håret är nu fräscht igen efter min förra katastrofklippning, blev även lite ljusare! Ikväll blir party med några vänner.

Trevlig helg på er!


Cult design

En liten förhandstitt på Cults nyhet hittar du här. I like a lot :D



gissa vad...

58581562763eb8a18f08f8178bf62966.png

Kolla varifrån!

gissa vad jag gör!


God morgon

Ska börja göra mig klar för jobbet snart. Har haft lite svårt att sova inatt, kanske beror det på fullmånen? Det märks att halva sommaren har gått, det börjar bli ljust nu. För bara några veckor sedan blev det knappt mörkt. Varför känns sommaren alltid så kort?

Hoppas ni får en trevlig torsdag!


Bild Lilla jag

Nästa projekt i sovrummet

Jag har stora planer för sovrummet, just nu har jag lite svårt att tänka på ett projekt åt gången...:blush: Håller ju nu på med vardagsrummet, och förmodligen kommer jag börja med sovrummet om ett tag. Såklart kommer jag berätta när jag börjar och hur det hela blir.

Jag har haft idén ganska länge, och nu har jag sett varianter på den. Gillar gillar gillar :D
Jag kommer att behöva en


och massor av meter av någon liknande textil





Erika Tubbin

Just nu är det REA hos Erika Tubbin! Kika in i webshoppen och fynda, du hittar bland annat dessa godbitar :) Bilder lånade från shoppen.




Slutet på veckan

Hoppas ni har haft en trevlig helg :)



Den 27 augusti får jag tillbaka mitt körkort  :D
Såhär paff blev jag när jag blev av med det, min fina bil i bakgrunden!

Honey I'm Home

Rolig förvaring för dina piller finns hos Honey I'm Home för 39 kr!


Bilder från Honey I'm Home

Onsdag

Att spontant gå ut en onsdagkväll efter midnatt, när man har haft fullt upp och dragit en 24h dagen innan, kan bara sluta på ett sätt. Och det är galet. Och idag är jag galet trött! Men det var helt klart värt det :)

Igår la jag vantarna på en av mina favoriter från Bolagret. Tunnan från inlägget om vita favoirter ska nu bo i mitt badrum!


Bilder: Lilla jag


Nää nu måste jag powernapa lite, ska iväg och käka med en kompis!

Svarta favoriter från Bolagret

Det fanns visst några fler favoriter hos Bolagret, Denna gång i svart :D


Stora byggslaget

Brukar ni kolla på Stora byggslaget på TV3?

Nu är i alla fall båda lagens hus ute för försäljning. Det är ganska roligt att se, men undra hur det går med föräljningen? Vi har ju fått sett en del fuskarbete och några paniklösningar. Aja, det återstår att se.

Klicka här för att se det röda lagets hus.

Klicka här för att se det svarta lagets hus.

Viket gillar ni bäst?


Bild från Bauhaus hemma

Underbar tisdag

Vilken härlig dag jag har haft idag! Jobbade från 05:30 till 17:30. Då blev jag upphämtad av en vän och vi åkte hem till mig där nästan alla mina tjejer väntade. Vi lagade mat, åt god svartvinbärspaj till efterrätt och har suttit och snackat skit och skrattat tills tårarna rann ända fram till nu. Det var första gången jag hade folk här sen lägenheten blev bara min, och jag måste erkänna att jag gillade det. Några av mina tjejer saknades, men efter en sån här lyckad kväll kan jag lova att det blir fler! Tror jag börjar gilla rollen som värdinna :D

Just nu ser det ut såhär hemma hos mig. Nyponrosorna pallade jag från buskarna utaför huset :blush:




Nu är...

1343dff285eb3558e1d1e10ca48080a5.png

Kolla varifrån!

Nu är den här! Jag gillar, gör ni?


Måndag

Ni ska bara veta hur fint det är här hemma nu! Jag slutade jobbet klockan 3 och gick direkt på städningen. Det behövdes verkligen, jag har till och med dammat :) Jag har även hunnit med lite annat fix och lagat matlådor. Sen cyklade jag snabbt som vinden till min privata hårflätare ;) Så nu har jag äntligen mina flätor igen!

Nu måste jag skynda mig i säng, ska upp och jobba imorgon igen klockan 05:30.

Vita favoriter från Bolagret

Stackars er som bara får läsa om mitt liv hela dagarna, det här ska ju trots allt vara en inredningsblogg i första hand! Bara för därför så kommer här mina vita favoriter från Bolagret!


Lördagskväll i trevligt sällskap

Kvällen har verkligen varit super trevlig. Har varit med min allra bästa Elin, och sen blev det ju som sagt middag med henne och hennes Rasmus. De är nog världens bästa människor :)

Sen blev det en och annan drink och även utgång härliga vänner. Jag har verkligen haft en underbar lördagskväll! Nu ropar sängen efter mig, och jag känner att jag inte är sen att svara. Hoppas alla har haft en lika trevlig lördag som jag har haft :D

Lördag

Gårdagen var rolig på alla sätt. Jag var på en trevlig grillfest med människor jag normalt inte umgås privat med, så det var kul men nytt folk :) Efter grillningen blev det "mellanfest" hos Sandra innan vi drog vidare till krogen för att möta upp några andra vänner.

Idag hade jag egentligen hur mycket som helst att göra. Det finns många saker som måste fixas, har flera ärenden att ta tag i, folk att träffa och sen alla tråkiga saker som tvätta, handla och städa. Istället för att börja med min to-do-list så blir jag fast i soffan och kollar på serier. Blir nästan som en protest mot alla måsten... Men det är väl så sommaren ska vara, inbjudningarna till fester och andra roligheter bara ramlar in och tvätthögen bara växer. Men vem bryr sig???

Ikväll blir det middag hos mina söta vänner Elin och Rasmus, och efter det blir det förmodlien en och annan drink. Trevlig helg på er!



Elin & Rasmus

Fredagkväll

Äntligen hemma från jobbet efter 3 tuffa och ganska blöta dagar!

Ska slänga i mig en macka och sen vidare på partaj :) Nu är ju frågan vad jag ska ha på mig? Kanske blir det en uppdatering under kvällen, men nu måste jag verkligen skynda mig. Bussen går snart!

Ny T-shirt



Gillar ni min nya T-shirt?
Beställd från Nelly, hoppas den passar :)


Uppdate:

Det är farligt att sitta och surfa bland kläder på nätterna. Det blev ytterligare en beställning från Bubbleroom. Nu får jag nog ta och hålla lite hårdare i plånboken :rolleyes:

Nu är det dags för jobbet, och dagens outfit kommer garanterat att bestå utav gummistövlar!

Tävling

Just nu kan du vinna Babellfat hos FURNISH.etc



Jag är sååå med och tävlar. Har spanat in dessa underbara fat i väldigt många månader!

Tillbaka

Nu så är mitt internet igång, och jag är hemma från min minisemester.

Det var så skönt att komma iväg en sväng. Vi har varit på auktion, sovit i fina huset, gått promenad, åkt på safari, shoppat lite och ätit glass på smultronstället. Man hinner med mycket på två dagar. Imorgon är det dags att jobba igen.


Efter auktionen...

-71863bef7a21425a247916e0c6e8ff8.png

Kolla varifrån!

Efter auktionen blev det ett stopp vid en väns pappas hus. Härligt att vakna upp till den här utsikten :)


Efter 7...

44b3c63d0d71f5b74d8631327751f8db.png

Kolla varifrån!

Efter 7 timmar på auktion åker jag vidare tomhänt. Hoppas på bättre lycka nästa gång :)


Sitter på...

69b778e246f5b4f1a97c82f909b3bae2.png

Kolla varifrån!

Sitter på jobbet och drömmer mig bort. Snart är mina 24 timmars arbete den här helgen avklarade! Vart på kartan vill du åka?


mitt i...

2704c0f7af8eb2aed4003c285fb11892.png

Kolla varifrån!

mitt i fredagsmyset kom regnet. Då får man sitta i tunneln:) Jag har för tillfället tekniska problem med mitt internet, så det får bli mms blogging ett tag!


Är o...

0-43ff5c030895dee0576aa5f4ef9a71d9.png

Kolla varifrån!

Är o badar, frågan är vart solen tog vägen?


Kvällspromenad i...

0-3e4e31bb3cf6b44afedc5326f1ed8928.png

Kolla varifrån!

Kvällspromenad i trevligt sällskap :)


Fotoväggen uppdaterad

Alla nya bilder blev bra utom en. Råkade visst kapa huvudet på mig själv :S Ska göra om den och sedan sätta upp den med mina nära och kära. Det känns skönt att ta bort gamla bilder som inte längre är aktuella. Nu när jag står och tittar på bilderna slår det mig hur mycket roligt jag har gjort de senaste veckorna. Och hur lyckligt lottad jag är som har så underbara människor omkring mig att skapa fina minnen med :love:


Måndag, eller jag menar onsdag

Idag har jag varit med alla mina tjejer. Vi åt luch, tårta och så satt vi och hade det mysigt i solen.