Fotoväggen ska upptateras

Natten till måndag skickade jag efter några nya bilder till min fotovägg. Nu har jag paketet hemma, det kallar jag snabb leverans. Heja extrafim! Hoppas bilderna blev bra. Jag kännde att det var dags att förnya väggen, har inte bytt bilder sen väggen kom till.

Nu ska jag öppna paket :)


Jag i Grekland :cool:

Vinyla hem

Jag tror att jag är sugen på ett till väggord. Hos Vinyla hem finns det mycket att välja på till bra priser!



Bilder från Vinyla hem

Söndagskväll



Sista kvällen på semestern spenderas med god mat i trevligt sällskap :D

Söndag

Solen skiner och jag har spenderat några timmar med min bästa Elin. Underbart! Snart ska jag iväg och träffa familjen, det blir lite firande för både mig och min mamma som har fyllt år.

Imorgon är semestern slut. Känns tråkigt, men jag mjukstartar med 2 dagar och sen blir jag ledig i 3. Dessutom har jag hört att vädret ska hålla i sig :) Har en del inplanerat och då passar solen in alldeles utmärkt.

Hoppas ni haft en trevlig helg :cool:



Hur kan man ha tråkigt med en knas som Elin?!


Hej farbror blå

Jaha min kära, någon som känner för att agera privat chaufför åt mig en tid framöver? Dealen är superbra... Jag står för bil, parkering och bensinpengar. Allt du behöver göra är att köra runt på mig när jag känner för det, typ när jag ska till jobbet och så!

Tyvärr välkomnade farbror blå mig tillbaka till Sverige med ett stopp på motorvägen i lite för hög hastighet. Men som ni vet handlar ju livet om att ge och ta. Så farbror gav mig en lapp med en vääääldigt hög siffra på, och jag gav farbror blå mitt kort.

Aja, så kan det gå när man har för tunga skor på sig när man kör bil. Bara att stå sitt kast!




Bild från Google





Hello

Tillbaka. Resan har varit mycket bra. Här kommer en kort sammanfattning i bilder.



Jag hade världens bästa sällskap, vi flög till Grekland och bodde på ett väldigt bra hotell.





Massa SOL





Massa god mat och dricka



Massa party






Ett skorpionbett på Sandras tå. Allt gick bra efter stort drama och hembesök av doktorn mitt i natten, återbesök dagen efter, en tur till apoteket och sedan tillbaka till doktorn för spruta!




Och massa annat skoj!



Bye

Hej kära blogg vänner. Nu tänker jag göra som många andra gör, jag tänker fly från mina problem :S Jag är i vanliga fall inte personen som flyr, men att konfrontera saker och ting verkar inte fungera för tillfället. Då får jag helt enkelt testa en ny taktik!

Jag lämnar landet ett tag och hoppas komma tillbaka med en något lättare själ. Jag ska försöka att njuta av nuet, lämna den stundtals tunga verkligeten hemma. Lägg till mig på bloglovin om ni vill veta när jag kommer hem!

Jag önskar er en underbar midsommar med god mat och trevligt sällskap!



Kärlek!


Vardagsrum del 2

Idag har jag fixat och donat hela dagen. Nu är ena delen av vardagsrummet nästan klart. Det som fattas är lite piff och någon variant till tv-bänk. Har en ganska klar bild i huvudet hur den ska se ut, så nu gäller det att hänga på loppisar tills jag hittar något att lägga vantarna på :)

Idag kan jag bland annat bocka av högtalare, förstärkare, gömma kablar och väggord på min to-do-list! Här kommer resultatet.

Nya väggordet och ena högalaren
"Lär dig livets gåta
Älska
Glömma &
Förlåta"



Tänk vad prylar man behöver :rolleyes:


Sandra passar bra med inredningen, där får sitta så ofta hon vill!


Rullen på plats

Tillslut blev bordet klart efter en hel del arbete. Den lite ruffare stilen finns kvar, men alla stora hål är borta :D

Det är något högre än standardhöjd, men jag tycker att det är bra. Blir lite mer intressant i rummet med nivåskillnader på inredningen. Och visst passar det bra med min nya soffa! Fast den är ju inte så ny längre, köpte den redan innan den gamla blev hämtad :rolleyes:



Titta inte på något annat än bordet och soffan, för jag har inte hunnit längre än så!

Felplacerade tavlor, bristen på lull-lull och den väldigt vita och kala känslan ska bort. Men en sak i taget, eller hur! Den här gången satsar jag nog på mycket naturligt ljus från det stora fönstret tillsammans med ljus inredning, några svarta detaljer och grön accent. Vad tror ni om det?


Bilder: Lilla jag


Uppdatering: Fick idag hem massa elektronikprylar som jag beställt, så nu har jag även ett grymt 5.1 system och förstärkare på plats! :cool:

Spegel, spegel på golvet där

Här är min nya spegel som jag köpte på butiken där jag hjälper till ibland. Den fick ta emma-stolens plats i hallen. Äntligen har jag en helspegel, som jag längtat! Ni får ursäkta den extremt underliga vinkeln, men det är svårt att fota en spegel frammifrån utan att själv komma med :D





Bilder: Lilla jag

Tisdag

Trots att solen har varit framme för första gången på väldigt länge är mitt humör inte lika lysande. Då passar det väl bra att städa, rensa ur kläder som påminner om saker jag inte vill minnas, slänga gamla husvisningskompendius på pappersinsamling och andra tråkiga saker. Ut med det gamla och allt som hör till, och in med det nya fräscha som kommer att skapa mina nya bra minnen!

Har bara hunnit städa och rensa en liten del idag, får fortsätta en annan dag. För nu ska jag lämna mitt tråkiga humör hemma medans jag går iväg till mysig grillning, vin, vänner och vem vet vart kvällen slutar!




Flätor

Tack söta Melissa för de snygga flätorna!



Nu måste jag fortsätta plocka här hemma. Mina nya saker gör sig inte så bra i allt stök :)

Måndag

Lyckoruset slutade lika fort som helgen var över... Dagen startade på värsta tänkbara sätt. Men som tur är kan mina bästa vänner vända mitt humör på mindre än en sekund, och sen blev allt bara bättre och bättre ju längre dagen gick. Gissar hur lyckligt lottad jag är med så underbara vänner :love:

Idag har jag som sagt varit i butiken, fixat bordet klart och sen spenderat kvällen i trevligt sällskap. Kom precis hem och nu ropar sängen. Bilder på bord, butik, min nya spegel och konstigt nog mitt hår (!) kommer förhoppningsvis imorgon om jag hinner!

Sov gott!

Första semesterhelgen

Första semesterhelgen har varit super. Lördagen började med några roliga timmar i butiken, gillar verkligen att hjälpa till där. Roliga kunder och inspirations-kick. Kvällen bjöd på fest, underbara vänner och några nya trevliga bekantskaper.

Idag mår jag mycket bättre än vad förtjänar ;) Började dagen med mysfika med vänner, sen blev det en sväng till affären, och allmänt slappande med världen bästa Elin. Det har fnittrats ganska mycket, känner mig som en tonårsflicka igen!

Imorgon ska jag tillbaka till butiken några timmar, ska försöka komma ihåg att ta några bilder så ni får se, sen ska jag fixa bordet! Förhoppningsvis följer det med hem efter imorgon!

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag!


Lördag

Vet ni vad min vänner?
Nu har jag varit seriös i 2 dagar med jobb i ösregn. Nu tänker jag ta semester!

Första semesterdagen firar jag med att hjälpa till i butiken, det har kommit in mycket sommar fint kan jag lova :P

Ikväll blir det drinkar i härliga tjejers sällskap och sedan utgång.

Semester!


Bild från Google

Trevlig helg

Trevlig helg!



Bild: Lilla jag

Dags att bli seriös

Nu har jag varit ledig i en vecka och bara gjort roligheter. Tror att det är dags att bli lite seriös, så nu åker jag till jobbet!

Trevlig torsdag på er alla!

Vit vs Vit

Skillnaden på vit och vit är enorm, det vet vi alla! Börjar se slutet på projektet nu. Idag blev det ett lager grund, och sen ett varv med den antikvita. Hoppas på att det ska räcka med en strykning, och om det gör det så är jag nu klar!


Bord del 2

Igår fortsatte projekt bord! Är ute på landet och fixar, jag med bordet och mina 2 vänner bygger ett eget skrivbord. Mitt bord är nu spacklat 2 gånger, slipat 2 gånger, finputsat lite här och där och grundmålat 2 gånger! I eftermiddag ska vi ut igen och fortsätta med vår tomteverkstad :)


Grundat 1 gång

 

Det bor 3 hundar på gården där vi är, sen hade vi med oss lilla Tindra (vänster bild) och sen kom det ytterligare en liten sötis och hälsade på. Jag kännde mig som snövit ett tag med alla 5 hundar i knät! Hunden till vänster heter Jippi och ville följa med hem. Hon hade hoppat in i bilen utan att vi märkte det :)

Tillbaka

Jag sammanfattar helgens roligheter med denna bild. För det som händer på båten, stannar på båten ;) Tack alla mina underbara tjejer för en super bra helg.


Äventyr

Den här helgen var egentligen uppbokad sendan väldigt länge tillbaka, men på grund av olika omständigheter så är planerna nu inställda. Men jag tänker varken deppa eller sura för det, istället är nu den här helgen uppbokad med andra roligheter. Mycket bättre roligheter :D

Så mina bloggvänner, nu sticker jag iväg på äventyr ett tag! Hoppas ni får en trevlig helg, för det tänker jag ha ;)


En rulle i trä

Så idag träffade jag Elin och Rasmus på stället de hade bestämt. Överraskningen var en kabelrulle! Skumt tycker kanske ni. Men jag har velat haft en läääänge, för att göra om till bord. Tänk vad underbart det är med vänner som vet vad man vill ha, vad man behöver och som dessutom kan hjälpa en att fixa det!

De oömma kläderna var så klart för allt arbete som behövs göras på rullen. Nu har jag hunnit pluggat hål, spacklat, slipa nedre delen och sen spacklat igen. Som tur är hjälpte Rasmus mig med pluggarna. Det återstår en hel del jobb, men jag är övertygad om att det kommer bli super fint!





Som sagt, det återstår en hel del arbete :)

Bilder: Lilla jag

Överraskning

None

Mitt nya projekt! Nu förstår jag grejen med o-ömma kläder :-)


Som en ny människa

Efter några dagars hårt arbete i regn och rusk unnade jag mig idag några timmar på spa. Det har skrubbats, smörjts och knådats. Underbart! Kom ut som en ny människa som doftade vit choklad (!) av alla krämer. På kvällen har jag umgåtts med mina fina vänner, mycket flams och skratt!

Imorgon är det överaskningar planerade för mig. Jag har inte den blekaste om vad som ska ske. Har fått en tid och en plats, och att jag ska ta med bilen... Dessutom så är det ytterligare något planerat för mig senare på eftermiddagen, då har jag fått instruktioner om oömma kläder. Spännande :)

Bloggens rätta jag

Nu har jag hämtat mitt paket på posten! Det är en sak till lägenheten som jag tror kommer att bli super fin. I vanliga fall är ju detta en inredningsblogg men en skvätt vardag och privatliv. Just nu är det inte riktigt så. I dagsläget är inte ispirationen på topp, men jag tror att den börjar komma tillbaka. Och då ska det fixas här hemma!

Hoppas ni står ut med vardagstråk tills bloggen hittar sitt rätta jag igen :)


Bild: Lilla jag

Ett paket

Jag har ett paket att hämta på posten! Jag tror att jag vet vad det är. Det ska bli spännande och se om jag har rätt :D

Världens vackraste

Det finns ingen så smart, vacker, charmig och underbar som min systerson! Han är min idol!






Mor & son

Bilder: Lilla jag