Min, bara min

Eftersom hålet i plånboken inte blev så stort som jag trodde har jag nu bestämt mig för att köpa det lilla bordet som finns på Confetti. Har visat det på bild förrut, men här kommer det igen.

image1000

Hoppas ingen har hunnit köpa det än, för det finns bara 1 exemplar i butiken. Tanken är att jag ska ha det i gästrummet, mitt för soffan. Som tur är så är det inte så djupt, så det funkar att bädda ut soffan när det behövs. Tänkte förvara lite räkningar och kontorsmaterial i lådorna. Någon som vet var jag kan hitta fina häftapparater och liknande?


Tradera

Jag har vunnit en auktion på tradera. Varan som jag vann är Hold örtkruka trio från vit design. Har sett att de har lite varor som ligger ute på auktion. Man kan verkligen fyna! Fick min för 160 kr, normalpris ligger på 299 kr.

image997

Ny design

Ja, det går ju knappt att missa. Jag har ny design på bloggen.
Men nu när den har varit uppe ett tag så känns det bara rörigt, får nog fixa lite mer.
Hoppas ni står ut så länge!

Uppdate

Då så, lite bättre kanske?Underbara Mopplar

Hittade dessa underbara lampor på inreda.com. Snygga, smarta och praktiska. Det kan ju inte bli bättre. Så här säger de själva på hemsidan:

"Moppelfamiljen är en härlig blandning av funktionellt ljus och lekfulla figurer. En Moppel kan vara med överallt! Med sina böjbara leder i ben, armar eller kropp, kan du ställa dem nästan var som helst. Din Moppel kan t.ex. stå på ditt skrivbord, vara kopplad till din dator, är praktisk i bilen eller båten som hjälp att läsa kartan eller i ett barnrum som läslampa, leksak eller bara ett mysljus. Varje Moppel är unik till utseende och funktion. En LED-lampa har lystid i ca 100 000 timmar, en vanlig glödlampa i ca 1000 timmar, dessutom drar LED-lampor mycket mindre ström. Därför är LED-lampor ett miljövänligt alternativ."

Jag har sett 9 Mopplar än så länge, var och en med en egen speciallite. Här får ni se några av dem.

image977 image978 image980 image981 image979image982

Nya hyllor

Ett lite projekt bland allt tapetklister och slipdamm.

Hyllorna fick vi med när vi köpte lägenheten, då var de betsade i en hemsk mörk färg. Får se hur detta blir...

image966

Design: Simon & Tomas

Ni missar väl inte säsongspremiär av Desig: Simon & Tomas?

Klockan 20:00 på TV3.

Väntar med spänning...

image965

Nytt och fräsht

Då var det snart dags att sova. Dagen har varit lång och vi har hunnit med en hel del. Lilla rummet har blivit målat två gånger (vitt), åkt till tippen 2(!) vändor, handlat och fått lite fin belysning i garderoberna. Min förkylning känns fortfarande i kroppen när jag håller på och fixar och donar. Men jag kan inte låta bli att fixa.

Nu ska jag jobba helgen, men sen är jag ledig igen. Då hoppas jag kunna piffa lite, har några grejer att handla in.

Just det, glömde nästan att berätta!
Igår åkte jag och söt till IKEA. Så nu mera sover vi i en ny säng, har en isär plockad soffa i köket och så klart lite annat smått och gott! Hela lägenheten ser ut som ett bombnedslag. Men snart ska det bli ändring på det!

image962Sittpuff

image963Bäddsoffa

image964Säng

Hjälp!

Nu måste jag be om lite smakråd.

Såg denna matta på inreda.com och tyckte om den, på något skumt sett. Jag kan inte bestämma mig om den är ful-snygg eller bara ful? Vad tycker ni???

image961


Finns även i rosa och lila. Priset ligger på 455 kr.

Sovrum

Några bilder från rummet.

image958

image959

image960

Har inga bilder än när det är städat o fint. Det får bli senare.

Going with the flow

Sovrummet är klart! Och det känns hur bra som helst. Snälla mamma och pappa kom igår och hjälpte oss med allt, eftersom vi aldrig tapetserat tidigare. Nu är det bara en säng och lite pyssel kvar. Min favvo del.

Känns som vi har ett bra flow nu och funderar starkt på att köra andra rummet med en gång. När man ändå håller på liksom... Bilder får jag visa lite senare.

Förkylningen hänger kvar den lilla jä*****, men är helt klart bättre. Så jag friskanmälde mig i alla fall. Ska inte jobba förrän på lördag.. Nu kurrar magen efter mat, bäst att lyda!

Välkommen våren

Tänk så härligt att få välkomna våren med denna härliga zink-kanna i härligt mosaikmönster. En fin kanna, lite fräscha vårblommor och en kopp kaffe i vårsolen på balkongen. Det skulle jag inte tacka nej till. Finns att klicka hem på inreda.com.

image945image947