Helgen

Jag ska snart iväg för en mysig grillkväll i trevligt sällskap. Just nu sitter jag mest bara och väntar på att bli körbar efter gårdagens bravader. Lördagen började med ett jättevackert bröllop som inte lämnade ett öga torrt. Senare på kvällen blev det fest med utågång. Hela dagen var kanon, även om den var lite för galen för mitt eget bästa ;) Men roligt var det!Jag på bröllopet

29.05.09

I förra inlägget hade jag inte redigerat någon bild på henne. Men jag som inte är lika grundsnygg fixade så klart bilderna på mig själv lite ;)

Det är ju så roligt att leka med bilderna, så här får ni lite mer Sandra.


27.05.09

Snälla Sandra har modellat för mig idag!

Hon lyckades även få mig framför kameran. Det hör inte till vanligheten, så pass på! ;)


26.05.09

Blev en fotorunda idag. Hamnade på ett ställen som jag har väldigt dubbla känslor över. Det märktes på bilderna kan jag säga. Blev ett fåtal bilder som blev dugliga, men ingen som blev riktigt bra. Här är i alla fall resultatet :)

Naturens former


Har någon "grej" för broar!

Som vanligt är alla bilder av Lilla jag.

Tävling

Då var det dags för tävling igen. Klicka här så har du chans att vinna fina hantverk av Lotta!

Ny kompis

Den här rackaren har suttit på min balkong i flera dagar. Han är så stor att jag ser honom om jag står inne och tittar ut genom fönstret, säkert 3 cm lång. Han sitter där dag som natt, genom regn och genom sol. Han är lite läskig, men jag kan ändå inte sluta titta.

Någon som vet vad det är?


Trevlig helg

Trevlig helg!Ny design

Tack snälla Krisin som har gjort min nya fina design!

Ser det konstigt ut kan ni trycka F5 för att uppdatera :)

21.05.09

Idag
Bilder av mig med min nya Nikon D60!
Tack mamma och pappa :D

Livets gåtor

Idag är det 6 år och 6 månader sedan jag och Emil träffades.

För ungefär 1 månad sedan vände mitt liv. Han gjorde det värsta man kan göra mot en annan människa, så just nu lever jag med konsekvenserna efter hans handlingar.

Jag kämpar nu vidare med mig själv och mitt liv. För jag är stark, jag är van att ta hand om hans konsekvenser. När spåren av honom är borta, ska jag fortsätta leva mitt liv. Han lever vidare sitt liv med hans nya kärlek.

Ett steg för mig är att berätta för alla er hur trasig jag är. Ett steg för mig är att erkänna hur fel jag bedömde personen som var mig närmast.

Man kan inte hjälpa vem man älskar, både på gott och ont. Men man kan fortfarande vara en empatisk människa, som ställer upp.

Jag ska ta mig ur det här som en bättre, större och mer insiktsfull människa. För så är jag, jag växer av mina och andras misstag.