Trevlig helg

Nu är det dags för mig att åka till jobbet. Jag vill bara passa på att önska en trevlig helg :)


Happy store

Sköna retroprylar hittar du hos Happy Store :)



Nytt i soffan

Igår kväll kom söta Tindra och hälsade på hos mig :) Matte och husse skulle båda jobba natt, och då ville Tindra sova över hos mig. Så idag har vi tagit en skön promenad i höstsolen och slappat i soffan.

Vovve och nya kuddar i soffan, mysigare än så blir det knappast :D


Lilla jag goes hi-tech

Vet ni vad jag har lyckats med?

Jag har lyckats koppla ihop laptop, tv, dvd och försärkare! Så nu kan jag kolla på film, surfa och massa andra bra saker med schysst ljud och stooooor bild på tv:n. Hurra för dagens teknik :)


En liten spotlight kan göra så mycket

Nu har jag klarat av några förmiddagspass på jobbet, de är verkligen mina värsta! När klockan ringer 04:25 så är man inte särskillt sugen på att kliva ur sängen...

Men idag efter jobbet så blev det lite tjejmys med god mat, en del skvaller och mycket skratt åt våra egna knasigheter :P

Nu när jag kom hem satte jag upp en liten batteridriven spotlight under en av kkuberna i hallen. Tänk vilket härligt ljus och sköna effekter en sån här liten rackare kan ge!








Bilder Lilla jag

Pejl är här

Designonline bara lurades med mig! Det var ju inte alls 3 veckors leveranstid, för nu har jag den här hemma :)

Så pejl sitter på väggen, har även sprayat lite gardinfästen och fått upp ett litet draperi. Och så sydde jag en kudde av tyget som blev över från min bänk.

Sakta med säkert börjar hallen ta form :)




Nytt i sovrummet

För ett par veckor sen fixade jag lite i sovrummet. Jag tycker att det har varit lite för mörkt och omysigt som det har varit, och i väntan på lite färg och annat fix satte jag upp en rundstav i taket med lite gardiner på. Känslan blev betydligt mer ombonad! Spegeln som tidigare stod i hallen fick också flytta in i sovrummet.

Bilderna blev inte särskillt bra, ni vet med höstmörkret och allt. Men ni ser nog vad jag menar :)




Test

Är du en myshumla eller blingig? Gör ett test hos Nordsjö för att hitta din stil :)

Jag blev en färgklick, som faktiskt stämmer in på mig trots att det blivit väligt mycket vitt på senaste tiden


Julklappar blir gjorda i sjuktristessen

Förkylningen håller i sig. Jag blir hemma från jobbet en tredje dag :(  Men idag satte jag igång med en julklapp som jag har funderat på ett tag. Eftersom jag ännu inte har någon syhörna så blev det till att sitta i mitt lilla lilla kök och pyssla.

Lite kaffe och ett par timmar senare så var jag så gott som färdig. Jag är verkligen ingen mästare på att sy, men jag tror att jag fick ihop det hela ganska bra. Det återstår att se i jul, och som ni då säkert förstår så kan jag inte heller visa er vad jag gjort. För då blir det ju ingen överraskningen för personen i fråga ;)


Bild Lilla jag

Hallen

Igår gjorde jag inte många knop, förkylning blev värre så idag har jag stannat hemma från jobbet. Sjuktrisstessen kom redan igår, så jag pysslade lite i hallen. Några av mina skor står nu så fint i stället, och så satte jag en liten bit tapet på ett gammalt sängbord som fortfarande låg i kartong!

Jag har beställt en klädhängare från Designonline, men det är ungefär 3 veckors leveranstid :( Så nu hänger det jackor lite här och var i lägenheten...


Pejl klädhängare är beställd

Här får ni en smygkik på en halvinredd hall!


Ljust blir ljusare


Grå vägg får September från Duro




Mixin.se

Mixin.se är en webshop som är ganska ny för mig. Men oj vad fina saker de har!

Kika in :)


Bilder lånade från Mixin.se

Helgen är här

Helgen har börjat mycket bra. Igår, fredag, jobbade jag sista förmiddagen av 3. Det vara bara en kort dag, slutade halv elva och då åkte jag hem och vilade en timme. Sen vidare iväg på några loppisar. Tyvärr hittade jag ingenting den här gången. Efter det blev det en fika med Sandra och en gammal vän som jag inte träffat på väldig länge :) Jag och Sandra hade planer på att åka till Norrköping för att shoppa lite grejer till min nya fina hall, så då kidnappade vi vår gamla vän och han fick följa med på shoppingturen!

För min del blev det ett skoställ och en hushållspappershållare från bolagret :D På vägen hem stannade vi hos vår vän som bor en bit utanför stan. Det blev allmänt mysig häng och en film. En helmysig dag med andra ord!

Idag vaknade jag upp med en mindre förkyldning :( Nu har jag skruvat ihop skostället och ska nu fortsätta med lite annat pyssel. Ikväll blir det nog lite fest och antagligen utgång med dans :)

Trevlig helg på er alla!


Mer Karim

Måste bara visa lite mer...






Restaurang Morimoto i Philadelphia


Skoförvaring

Jag vet inte riktigt vad som har tagit åt mig de senaste dagarna, men jag har bockat många saker på min to-do-list :) Nu är min hall nytapetserad, lister sitter där de ska, lampan är utbytt och 2 stycken hyllor är på plats.Tack snälla pappa för hjälpen, jag är hur nöjd som helst :thumbup:

Bilder på hall och annat pyssel kommer en annan dag :)

Nu är bara frågan vad jag ska ha för sko- och jackförvaring. Har suttit en stund och surfat runt. Hittade den här fina  hos designonline.se. Men frågan är hur bra den är, och kan man ha alla typer av skor på den? Någon som har någon erfarenhet???

Tips mottages gärna!




Bilder från designonline

Karim Rashid

En sida jag kan sitta och surfa runt på i flera timmar är Karim Rashids hemsida. Det finns så mycket fint där! Du hittar såklart hans designer, men också jätte fina miljöbilder från ställen över hela världen som han har gjort.



Karim himself

Klicka in och bered dig på en färgstark upplevelse :)


Bilder på några av hans vackra skapelser är lådade från hemsidan

Projekt pianobänk = check

Nu är bänken äntligen klar! Allt förarbete och målning var inga problem. Men att klä om möbler är ju svårt... Det var väldigt pilligt just vid "armstöden". Man ser klart och tydligt att det är en amatör som har gjort ett tappert försök, men övning ger färdighet har jag hört ;)

Tyget kommer från ikea och pianobänken är köpt på loppis.







FÖRE                                                                EFTER




ZHK

Nu finns Zara Home även för kids :)

Kika in!


Bild från ZHK

Den är här

Tjohooooooo


Min rauter är här. Nu blir det en kabel mindre :D


Hurra Hurra Hurra Hurra Hurra Hurra Hurra Hurra  Hurra Hurra Hurra Hurra Hurra Hurra Hurra


Bild från Webbhallen

En del av shoppingen

En del av ikea-shoppingen blev så här:



Såklart ljus, en tvålpump och en grön pläd.



Ett svartbrunt lackbord.
Där under ska så småning komma på en duk som gömmer lite teknikprylar.

Blev en hel del annat också, men det får ni se när diverse projekt är slutförda ;)

Hemma

1490ba442807f6170360ee141b1b7f7c.png

 

Efter 7 par skor och mååånga ikeakassar är vi redo att åka hemmåt igen :)


Min onsdag

Idag har det blåst storm här hemma. Men jag och min vovve för dagen gick långpromenad i alla fall :) Nästan hela dagen har jag spenderat med min bästa vän Elin, vi lagade supergod mat och kollade på bonde söker fru. Ganska roligt program faktiskt. Imorgon åker vi till det ikea, :D


Tinda i vintras

450 ml lättare

Jobbat, blivit tömd på 450 ml blod,fått el i förrådet, varit en sväng på stan och nu måste jag vila lite till en film innan kvällen kommer. Letade lite tyg till min bänk, det fanns jätte mycket fint. Men inte"det", som finns i mitt huvud. Ska kolla på ikea i veckan, kanske hittar jag något fint där?

Nu vila, sen ingen plan förutom att jag får sällskap av en liten vovve ända tills imorgon :D



Vem hade anat att jag skulle bli så glad för 2 vita dosor i ett förråd :question: Men så kan det va! Nu när ni ser färgen på väggen kanske ni förstår varför jag blir sugen på att göra om...

Snart kommer elen

Inatt sov jag super dåligt och var inte alls sugen på att gå upp och jobba när klockan ringde 04.25! Men dagen har gått bra i alla fall :)

Mitt lilla förråd har blivit rensat och är så prydligt, blir väldigt sugen på att göra om där inne. Lite färg och lite bra förvaraing. Men jag har förbjudit mig själv att påbörja fler projek! Imorgon får jag förhoppningsvis lite el i föråddet, då ska där sättas in en rauter så jag slipper den extremt jobbiga och fula kabeln till datorn. Då kan jag bocka av en sak på min to-do-list:thumbup:

Nää, nu väntar tacos med mina underbara vänner :D


Galna tacosugna vänner från Grekland i sommras


Söndag

En riktigt höstig söndag blev det idag med regn, rusk och lite sol.

Min bänk är nu färdigmålad :D Den fick stå kvar för att torka lite, så imorgon blir det nog en sväng på stan efter jobbet för att hitta något fint tyg att klä sitsen med.

Nu väntar 2 stycken tidiga jobbdagar. På tisdag har jag turen att sluta redan halv 10, efter det ska jag till lasarettet för att lämna blod. Och någon gång i veckan planerar jag att åka till ikea. Behöver mest lite små plock, tur att det stora varuhuset bara ligger en timme bort ;)


Bild Lilla jag

Lördag

Fredagkvällen blev jätte trevlig, roliga människor och en massa drinkar och dans :D

Planen för idag var mer fest, men blev ändrad. Istället blev det pizza och filmmys. Tog även en kvällspromenad för att lämna tillbaka fimen. På vägen hem från videobutiken blev jag hembjuden till Elin på nybakade bullar och mjölk. Vi åt bullarna vid halv ett, så tekniskt sett kan man ju säga att det var på kanelbullens dag!

Hoppas ni alla får äta många goda kanelbullar :)


Bild från Google

Fredagkväll är här

Nu drar jag iväg på festligheter :D



Hoppas på en bra kväll med härliga människor!

Ledig helg

Första dagen på den här helgen har jag städat, varit på kurs på jobbet, slappat och börjat på den andra boken av Jens Lapidus.

Under semestern läste jag den första boken, Snabba Cash. Och jag gillade den verkligen! Jag gissar att med mina festplaner både ikväll och imorgon så kommer jag inte vara allt för aktiv på dagarna ;p  Då passar det ju så bra att krypa upp i soffan med tända ljus, en kopp te och en bra bok.

Jag önskar alla en trevlig helg!


Bild Lilla jag

Snart är det helg

Nu är det dags för mig att åka till jobbet. Sen har jag hela helgen ledig :) Kanske hinner jag och mina byggkompisar fixa lite med min bänk?!



Hoppas alla får en bra torsdag :D