Modell för en dag

Modell för en dag. Det blev mycket lång väntan, många saker som känndes dåligt organiserade med i det stora hela var det en rolig upplevelse.

Eftersom jag vanligtvis står bakom kameran, bli jag väldigt självkritisk när jag står framför den. Men 4 bilder kom jag hem med. Här är en av dem :)


Paus i projektet

Tyvärr fick mitt roliga projekt en lite paus :( Har jobbat mycket och länge, dessutom hade färgen jag köpt blivit frostskadad under leveransen. Personalen i butiken kollade konstigt på mig när jag sa att så här ska färg inte se ut. Sen bollades jag vidare, och tillslut höll fjärde personen med mig. Vi kollade i alla burkar, och alla var lika illa :(

Nu väntar en ledig helg!Tapeten som blir backstycke på min hylla :)

Tapetsering- Check

Jag har nu tapetserat min första möblel! Eller i alla fall bakstycket :) Förmodligen finns det mycket smidigare och smartare sätt än mitt, men jag är nöjd med resultatet.  Jag tror att det räcker med en strykning färg till, sen borde hyllan vara redo!

Nu ska jag över till Herr & Fru Nilsson och visa bilderna från deras bröllop :S Lite nervöst är det allt!


Min bästa vän Elin & Jag!

Ny tavla

Vädret och pysslet fortsätter. I väntan på att andra varvet grunfärg ska torka, blev det en liten tavla. Tyg, billig ram från Ikea och en häftpistol :) Det kommer man långt på!Känner ni igen tyget?

Tråkigt väder- Roligt pyssel

Snön fortsätter att falla, och jag känner mest för att bara sitta hemma och mysa. Helgen bjuder på förmiddagspass. Om jag orkar tänkte jag försöka mig på att göra om en möbel här hemma som inte riktigt passar in. Vi får väl se hur det blir :)


Glöm dem inte


Herr & Fru Nilsson

Bloggen har bråkat en hel del de senaste dagarna, så jag har inte kunnat uppdatera som jag vill! Men nu verkar det ju gå lite bättre :)

I helgen blev min goda vän FRU Nilsson. Hela dagen var alldeles underbar. Jag och en annan vän var kvällens fotografer, så nu har jag väääldigt många bilder att redigera. Innan jag visar brudparet bilderna, så bjuder jag bara på 1 bild.Det växer så det knakar

Jag blir alltid lika förvånad när jag lyckas med grönt och blomster. Så gissa vad glad jag blev när min gubbe började få hår :) Jag sådde krasse, det kom krasse och jag har ätit krasse!


Zara Home

Vem mer än jag längtar till våren när man ser den här bilden från Zara Home?


Vårgardiner

I dagarna fick jag hem ett paket från Ellos! Det var några meter tyg som jag har tänkt sy vårgardiner av :)


Nu ska...

0-79c41094a4c41711594693767aaad3db.png

Nu ska jag på middag hos mina vänner. Har med mig en liten present i form av chocolate chip cookies!


Mias möhippa

I lördags var det dags för möhippa :) Det är min goda vän Mia som ska gifta i mitten av februari!

Vi var 3 stycken som åkte hem till henne med ögonbindel och prinsesskrona, sen bar det av till en annan vän där hela gänget väntade med champange och lunch. För att ta oss vidare hade vi gjort som en skattjakt med gåtor som skulle ta henne till platser som varit betydelsefulla för henne under årens gång. Så klart fick hon pris när hon klarade gåtorna och ledde oss till nästa plats :)

Efter ett par stopp hade vi planerat in en timme med lazergame, alla kämpade som galningar och som tur var fick båda lagen en varsin vinst! Trötta men glada fortsatte vi med skattjakten som tillslut tog oss till en mysig stuga, där vi sov över, i staden där de flesta av oss växt upp. Där åt vi tapas, drack fördrink, badade bastu med tillhörande flams i snön, en hel del lekar och spel, middag och så klart flödade vinet :D

Super rolig helg!