Mitt drömkök

När jag blir stor vill jag att mitt kök ska se ut så här!  Stort, luftigt, ljust och fullt av Smeg :)

Eget kollage med bilder från Bagaren & Kocken och Ikea.


Rea hos Designonline.se

Nu är rean hos designonline.se i full gång! Jag skulle inte tacka nej till dessa :)Bilder från Desigonline.se

Dagens goda gärning

0-3486ab327aac48d242600b509e4cac16.png

 

Dagens goda gärning är avklarad :)

Du är väl blodgivare?

 


I am so blogging this

Igår var första dagen på min 7-dagars ledighet. Jag har egentligen inga planer, kände mest att en ordentlig vila skulle vara på sin plats :)

Jag ska snart iväg och träffa min syster och hennes famil, de bjuder på middag :) Men jag måste bara visa vad jag sprang på för rolig t-shirt idag på stan. Ser ni vad det står? Jag var ju bara tvungen och köpa den!

"I AM SO BLOGGING THIS"


Trevlig helg

Nu börjar lusten att fixa här hemma smått komma tillbaka. Har ju ganska länge varit på jakt efter en ny tvmöblel. Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte lagt allt för mycket energi i frågan, men nu tänkte jag göra ett nytt ryck. Så efter jobbet blev det ett stopp på en av mina favorit loppisar. Men tror ni inte att de hade stängt just då. "Kommer senare, senast klockan 16.00" Hur typiskt är inte det!

Nu är det äntligen dags för en ledig helg, och jag kommer nog att börja firandet snart med ett glas rött :)

Trevlig helg!


Måndag

Vaknade idag till att solen lyste upp hela rummet, underbart. Såklart blir jag sugen på att ta med kameran på en sväng. Men idag står det andra saker på schemat. Bjuder på en bild från förra turen :)


Busfabriken

2ce5ab72adcfef395447457b90adf3cb.png

 

Idag är jag chaufför. Destination busfabriken!


Och jag måste säga att det var hur kul som helst. Men jag kommer garanterat ha träningsvärk imorgon av allt klättrande, hoppande och åkande :D

 


Det nya året

Det nya året har börjat bra. Almanackan har varit full av roligheter på alla mina lediga stunder :) Jag var umgåtts mycket med mina vänner och delar av min familj. Fortfarande finns det finns vissa spöken som dyker upp och förföljer mig när jag minst anar det, men i det stora hela gillar jag första delen av 2010.

Orken för att blogga har inte riktigt kommit tillbaka, och framför allt inte om inrednig. Finns mycket annat och lägga energin på. Men jag kommer tillbaka när det känns rätt igen.

Här en bild på resultatet av julklappsleken vi hade på vår tjej-jul :)