Helgen

Då var helgen över! Ganska skönt tycker jag som har jobbat förmiddag tre dagar. Så min helg har bestått av jobb, släktfika, sova, jobb, släktfika, sova osv.

Men ska inte klaga, för nu är jag ledig i ett par dagar och den nya veckan börjar med en fotorunda. Det var så länge sen jag tog mig tid för min kära kamera, så jag ser verkligen fram emot att komma ut en sväng! Vi får väl se om jag lyckas fånga nån härlig bild :)

Hoppas ni har fått äta lika god tårta som jag i helgen!


Heels

Ett par nya klackar är inköpta! Så nu väntar jag på några fler plusgrader, sen kommer jag och mina klackar dansa loss!


Hej tomaten

Varannan dag sol och varannan dag snö, men det är väl så det ska vara i april?!

Men mitt lilla tomatexperiment verkar strunta i aprilvädret, för idag när jag tittade ner i krukan kikade den här lilla rackaren upp!

 


Bolagret i konkurs

Vilken chock jag möttes av när jag klickade in på Bolagrets blogg! Konkurs.. Synd tycker jag, för det var en butik jag gillade. Men då är det bara att passa på vid utförsäljningen. Lite mer info finns här.Bild från
http://www.bolagret.se/

Tomater?

Idag hade jag och en vän tänkt att ge oss ut med kameran, men vädret var väldigt oinspirerade. Så istället har jag testat ett tips jag fick av en kollega för ett tag sedan.

Måste erkänna att det känns som ett tips jag kanske fick 1:a april.. Men hur som helst har jag nu skurit ner en tomat i ett par krukor med jord. "Tydligen" ska det komma upp en tomatplanta så småningom.. Vad tror ni? Blev jag aprilskojad?


Glad påsk


En dag till

Nu har jag bara sista dagen kvar att jobba på den här helgen, sen lite skön ledighet!

Idag på jobbet såg det ut såhär :)