Estocolmo

Dagen har spenderats i ett vårvackert Stockholm med ett par vänner. Massa skoj och gott fika, jag har till och med köpt mig ett par röda byxor!


Chico & Rita

Fick nys om den här filmen när jag kollade på Oscarsgalan. OOOOOOOJ vad jag gillade den!


Trevlig helg

Helgen är här och nu är det inte många veckor kvar på min tjänstledighet från jobbet. Så idag passar jag på att njuta lite extra av nystädad lägenhet och vackra rosor!

Trevlig helg!

 


Färgkarta

Det är ju inte alla av oss som går runt med en NCS-färgkarta i handväskan, men en IPhone app däremot..

Den är ju såklart inte lika korrekt som the real thing, men i alla fall en rolig grej! Flügger Färgguid heter den och är gratis på appstore :)

Skärmdump från telefon

 

Bild från Google

 


Instagram

Jag har nyligen upptäckt instagram! Jag vet, lite efter resten av världen men ändå :)

irenevelasco heter jag där!


Bild från Google

Hemma igen

Borta bra men hemma bäst brukar man väl säga?!

Drog med mig en rackarns förkylning från Norrland, så nu har jag satt mig själv på förkylningslockdown. Men rastlös som jag är har jag smitit ut för en kaffe på ett café som ett par vänner har tagit över.

Trevlig hjärtdag på er alla! ♥


Bild: Lilla jag

Fredagsnöje


Snöbus

Idag har vi varit ute och busat i snön hela dagen. Efter en lång sovmorgon packade vi skotrarna och åkte ut på en sjö som ligger i närheten. Det blev grillad korv till lunch och så försökte vi oss på lite fiske. Tyvärr blev det ingen napp den här gången!

Efter en stund blev tossingarna kalla så vi åkte hem och tinade upp oss, och sen ut på en annan sjö. Då fick barnen stanna hemma och vi kopplade på pulkan efter skotern. Snö överallt och några snygga vurpor lyckades vi med! Nu har jag precis bastat och sitter i soffan och kopplar av med en kall! Sköööönt i Norrland :)


Pics


Norrland

Igår blev det många timmar i bilen och idag vaknade jag upp till ett snötäckt landskap. Heeej Norrland!
Här är allt så tyst och vackert, vi har promenerat och åkt snöskoter. Tidigare har varken telefon eller internet fungerat här, men dagens teknik har nu hittat fram till vårt lilla hus i skogen.
image description

Fredag

Resan hem gick långsamt men bra, läskigt väglag nästan hela vägen hem. Men nu har jag sovit gott i min egna säng, och idag ska det tvättas innan kvällen bjuder på tjejmiddag med mina fina vänner ♥Kaffepaus på hemresan

Sista kvällen i Sälen

Det blev en kort men trevlig tur till Sälen! Nu är vi inne på sista kvällen, vi myser framför brasan och kollar på filmer från dagen åkning. Som tur är finns inte de värsta vurporna på film ;)