Vänskap = kärlek

20 år av vänskap ♥

Det är kärlek♥


Måndag var en bra dag

Dagen efter jag kom hem från semester blev det tvättstugan, som vanligt efter en resa :S Men jag gjorde en massa skoj också. Det blev fika med vänner, en sväng på stan, måla lite på bänken med mina bästa byggkompisar och sen blev det utlåning av min borr i utbyte mot en kopp kaffe :D

Här kommer lite bilder på min (förhoppningsvis!) fina bänk. Ett lager grundfärg är nu målat :)




Tävling

Jag är med och tävlar om 3 fina krukgubbar hos LivingLikeLinda :D


Bulgarien i bilder






Semestern e nice

Vi lever, vi solar, vi badar, vi shoppar och vi har bokat typ alla spa-tider som finns :D


Bye bye

Börjar bli dags för mig att packa. Ska snart iväg till mina föräldrar och äta lite, sen måste jag verkligen packa. För klockan 01:00 bär det av på semester :D


Hit ska jag!



Trevlig helg

Äntligen fredag! För mig betyder det sista arbetsdagen innan en veckas semester fylld av sol, bad, drinkar, spahotell, god mat och trevlig sällskap :D

Soul train

Så här roligt har jag och mina vänner när vi är ute och partajar!

Ni ska bara veta vilka boogie moves vi har ;)
Klicka på bilden om ni vill se...



Uppdate

För er som undrar så går projekt pianobänk väldigt sakta. Jag har inte hunnit mer än att ta bort den gamla färgen och slipat lite. Ibland räcker inte tiden till helt enkelt.

Bild Lilla jag


Idag är jag ledig och det är vackert höstväder. Nu är det dags att snygga upp lite i lägenheten :)

Fotpall

En fin fotpall vill jag nog ha, bra som extraplats när det kommer många på besök. Sen gillar jag låga möbler som inte täcker det stora fönstret i vardagsrummet.

Eketorp från IKEA finns i många varianter!


To facebook, or not

Hur många av er har facebook? Det varkar ju som en rolig grej, eller är det bara ytterligare en sak att bli fast med? Tror nog att detta tåls att fundera på, to facebook or not to facebook? :question:

Igår blev det party efter jobbet. Äntligen har stans bästa ställe öppnat upp igen efter branden!
Nu blir det jobb!


Jag & partypinglan Sandra igår

Min stora lilla plutt

Hurra för min systerson som idag fyller 4 år!


Jul i september?

Vi har inte ens kommit in i andra halvan av september och vet ni vad som trillar ner i min brevlåda? En Ellos katalog, med julsaker :S

Är det inte så att juldekorationerna kommer tidigare och tidigare för varje år? Eller har jag kanske blivit lite galen?
Visst var det fina saker, men jag har fortfarande en bikinisemester att se fram emot :)




Tävling

Jag är med i en tävling som jag verkligen hoppas att jag vinner. Har spanat in liknande halsband läääänge nu, men det har liksom inte blivit något köp än.

Hoppas, hoppas, hoppas :D



Ja, jag är lite knäpp

Vill ni veta vad jag gör just nu? Då får ni kolla här.

En helt vanlig torsdagskväll hemma hos Sandra...


Afterwork

En afterwork är för mig det perfekta sättet att påbörja en ledighet:) Mötte upp min goda vän Sandra omkring 23-tiden och siktade in oss på ett ställe med schyst musik och lagom mykcket folk. Arbetsdagen avslutades med en bra kväll, och ledigheten påbörjades med en bra kväll. Kan det bli bättre än så?

Torsdagen är helt blank för min del, hade tänkt att jobba lite med bänken. Men min byggvän var tvungen att jobba :(

Hoppas er onsdag var lika trevlig som min :D

Projekt pianobänk är igång

Projekt pianobänk är nu igång. Varmluftpistolen har gått varm i flera timmar och allt är nu slipat och fint! Jag har en känsla av att målningen kommer att ta både mycket tid och tålamod :S Så här ser det ut nu, och här finns före-bilder.





Och mina bygg-pojkar som håller mig sällskap måste jag ju såklart visa :D


Rosa huset

Nu när jag är pimpa-bänken-taget har jag helt snöat in mig på att leta efter fina tyger att klä om med. Jag är på jakt efter en viss grön, men tror att det är svårt att hitta det på nätet. Får helt enkelt göra på det gamla vanliga viset, gå till en butik. Synd bara att de inte har öppet dygnet runt :)

Hos Rosa huset hittade jag inte det jag sökte, men en hel del annat fint!




Fanns även superfina hissgardiner!

Bilderna lånade från Rosa huset :D

Min nya bänk

När man själv missar en bra loppis är det tur man har vänner som håller ett extra öga öppet! Denna fina bänk fick jag reserverad, och idag är den upphämtad för mindre än 200 kronor! Tack Sandra :D

Såklart ska det målas en del och så ska jag göra ett försök att klä om den. Vi får se när det blir och hur resultatet blir, med tanke på att jag aldrig klätt om någon möblel förut.




Kräftskiva

Kvällen i bilder. För er som inte känner mig privat eller som inte var med på skivan så är nog detta inlägg ganska ointressat, men så kan det vara ibland ;)



Dags för ledig helg

Visst bjöds det på lite sol idag, och lite regn. Just nu väntar nya sköna hem, och sen en ledig helg! Imorgon blir det kräftskiva :)

Jag gillar inte ens kräftor, men vad gör det när man har sällskap av sina underbara vänner! ♥


Bild Lilla jag

Torsdag

Jobb och regn. Det är ungefär så dagen har sett ut. Imorgon blir det jobb, men förhoppningsvis sol :D


Onsdag

Snart dags att gå och sova lite. Börjar jobba imorgon igen :( Jag vill vara mera ledig! Men jag har ju en vecka i slutet på sempember att se fram emot :)

Idag har jag tagit tag i tvätten och fyllt på kylskåpet. Och varit på lång promenad med Tindra som sov hos mig för matte och husse jobbade båda natt. Har även hunnit kolla på kollegorna från jobbet som spelade fotboll och umgåts med min bästa Elin :)

Dagens tanke: Det är fan inte mycket som är som man tror...



Sov gott!

En dag i skogen

Puh! Det är ju jobbigt att plocka svamp... Men oj vad mycket det fanns i skogarna. Vi var ute ungefär 3 timmar och fick 2 fulla korgar! Jag fick med mig ett gäng ormbunkar och lite fina blommor, mycket bättre än svamp :)










Bilder Lilla jag