Jobb

Idag har jag varit i butiken en liten stund. Varje gång jag kommer dit finns det så mycket nytt och fint! Det blir farligt att vara där för ofta... Har plockat på mig en massa fina saker. Kan visa imorgon om ni vill!

Nu ska jag snart iväg till jobbet. Skulle egentligen vara ledig, men en kollega behövde byta så han kunde vara ledig.


Härligt!

MMS

Så här härligt är det på stendörren.


Nu har jag precis kommit hem. Det blev flera härliga timmar i solen. Tänk att man för varje år glömmer att solen tar väldigt bra mitt på dagen. Känner mig som en grillad tomat just nu!


Badtur

Nu blir det premiärtur till stendörrens naturreservat. Det är helt klart favorit platsen under sommarmånaderna. Tror inte att jag vågar bada, men man vet ju aldrig.


Häng snyggt

Hittade en jätte fin krok på  den här sidan.

Det blir ganska häftig effekt om man sätter flera i rad som på bilden, men de är riktigt snygga var för sig också!


Som ni ser finns de i flera färger och kostar 275 kr styck.

Me like!


Flytt

Är helt slut!
Har hjälpt mamma och pappa att flytta.
Det är andra flytten inom 2 veckor
Det borde införas någon typ av lag för hur mycket man får flytta på en månad...
Nu ska jag sova!

Nu är den på väg

Kom just på att jag glömt att berätta för er. Laptopen är nu beställd, efter mycket bekymer och funderingar fram och tillbaka bestämde jag mig för den vita.

Så om 2 veckor ungefär kommer jag att blogga från min alldeles nya och egna dator!

Repris

Gårdagens promenad var riktigt härlig. Vi var ute i ungefär en timme, fick lite halvstressigt till jobbet sen. Men det var det värt. Jag gick nästan på en liten orm! Tror att det var en kopparödla eller vad de nu heter. Söt var den i alla fall. Tur att inte Tindra (hunden) hittade den först!

Idag blev det en favorit i repris. Men det blev ett annat spår. Det är så härligt att gå i skogen, det gör man faktiskt alldeles för sällan. I alla fall jag.

Nä nu är det dags att fixa iordning inför jobbet. Sista dagen!


Suck

Jobb, jobb, jobb. Känns som jag bara jobbar hela tiden. Börjar bli lite trött faktiskt. Ska bli skönt på onsdag och vara lite ledigt.

Nä, nu ska jag ta en prommenad med  Elin i det fina vädet. Sen kommer säker allt kännas mycket bättre.

Rolig sida

Hittade en rolig sida nyss. Det är en sida som beräknar värdet på din blogg (på låtsas alltså). Via denna sida hittade jag Carl Bildts blogg. Skumt, såg inte honom som en bloggare direkt...

Gaseldade brasor

Något som börjar komma mer och mer är ju gaseldade brasor. Och ni måste väl hålla med mig om att det är bland det läckraste som finns! Jag finner knappt ord...

En av dessa står högt på min önskelista. Tyvärr saknar vi yta för en, men man kan ju alltid drömma om framtiden!





Bloggen flyttad

Nu har min blogg blivit flyttad. Om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte varför, men det verkade som en bra grej att göra. Allt ser lite annorlunda ut, men vad jag kan se så är allt precis som förut.

Någon mer som har flyttat bloggen? Är det någon ny funktion som jag missat?

Trevlig kväll på er!

Omröstning

Nu är det så att jag har fått för mig att jag vill ha en laptop, en rosa laptop. Har hittat en som verkar ok, men jag kan inte komma över den "fula" rosa färgen.

Har även hittat en annan modell, som finns i fina färger. Men vet inte vilken jag gillar bäst. Härlig lila Blossom eller fräch chill? Alla dessa beslut, jag blir galen! Vad tycker ni?

image1275

Bilder från Dell
image1276


Nä nu måste jag ta en promenad innan jag somnar. En förmiddag till, sen får jag sovmorgon :-)

Granit

Tänkt så mycket snygg förvaring det finns! Granit är ju helt klart en favorit hos mig. De har ett väldigt stort sortiment och dessutom har de väldigt snygga och praktiska saker.

image1256 En glad låda i plast!

image1257 Hängmappar i 8-pack

image1258 Fotobox med registerflikar

Lördag

Idag var jag en kortis i Monikas butik och hjälpte till lite. Hade tänkt att ta med kameran och visa allt fint som kommit in, men såklart glömde jag bort...

Stackars  Carro har legat sjuk sedan i tisdags. Hon behövde få i sig något, så jag var och handlade lite godsaker till sjuklingen. Alla vet väl att man blir frisk av chips och godis!

Nu är det dags att göra mig lite snygg, ska iväg till ett par vänner och spela lite spel och dricka gott. Vi får väl se om det blir utgång eller så. Nu gäller det bara att välja outfit... Alla dessa beslut!

Trevlig kväll på er alla

Shopping

Idag har vi varit i Norrköping och shoppat. Sambon handlade en hel del. Jag är mycket nöjd med hans inköp!
Alldeles strax ska vi hem till några vänner och äta tacos, det ska bli mysigt!

Hoppas alla får en härlig fredag och en bra helg!

Kartonger upp och ner

Dagen har gått i flyttens tecken. Vi var ett glatt gäng på 5 personer som kämpade upp för alldeles för många trappor. Allt gick faktiskt snabbt och smidigt. När allt väl var uppsläpat var det dags för den lite roligare delen. Skruva ihop nya och gamla möbler, placera ut möbler, plocka in i garderober och skåp.

Lägenheten är verkligen jätte mysig. Fönster åt 3 håll, lagom mycket snedtak och bra tapeter och golv. Ska fråga om lov att göra ett "hemma hos" när det har blivit lite mer inbott.

Det bästa av allt är att jag och sambon har ytterligare en vän i området!
image1273

Ny eller gammal?

Nu äntligen är mina 5 arbetsdagar avklarade. Det har varit skumma tider och långa dagar.

Idag var första dagen tillbaka på min "vanliga" avdelning. Har inte varit där på ungefär 8 månader. Och jag kan lova att det händer mycket på det stället på 8 månader. Jätteskum känsla att vara gammal i gemet, fast ändå ny.

Nu är jag ledig i 4 dagar. Som jag har längtat. Ska bland annat hjälpa en vän att flytta, åka och shoppa lite i Norrköping och hjälpa Monika i butiken.

Men mest av allt ska jag bara njuta!

Halkisar

Sugen på att pyssla? Behöver den lilla nya halksockor?

Slå två flugor i en smäl och skaffa ett  halksockekit hos inneonline.se.

Såhär skriver de själva på hemsidan:

"Med halksockskit kan man tillverka egna halksockor med stjärnor, texter, blommor eller vad som helst. Efter torkning är det som skapats perfekt antiglid på hala inomhusgolv. Tuben som medföljer räcker till minst tre par strumpor utöver det par som följer med och klarar av 60 graders tvätt! Inget strykjärn eller annan produkt behövs för att lyckas. Strumporna finns i fyra olika storlekar (19 ? 31) och fyra färger (grå, röd, blå och rosa). Pennans färg kommer osorterat. Tillverkade i Sverige!!

Ett kit kostar 139 kr! En rolig idé tycker jag!

image1259

Det smartaste på länge!

Jag tror att många har det ständiga problemet med kryddburkar. Lägger man dem i en låda hittar man aldrig det man vill ha. Den typiska kryddhyllan ser inte så rolig ut. Att ha dem stå framme ser bara rörigt ut. Så hur ska man göra?

Ett tips är kryddetikett.se. Det är smarta små klisterlappar som du sätter på locket. De finns i 5 olika färger och för 105 kr får man inte mindre 86 etiketter!

Nu kan man ha kryddorna stå framme i någon snygg liten förvaringsgrej! Jag har i alla fall klickat hem de bruna etiketterna!
image1260

Eva Solo

Har ni sett Eva Solos grillar?
Det är nog bland det snyggaste jag sett, ever!

image1270
image1271image1272

En dag i solen

Har nyligen kommit hem från en jätte skön dag ute i solen med syster och Anton. Vi började med en god lunch på ett mysigt ställe i hamnen, till efterrätt blev det såklart glass.

image1262

image1264


Efter glassen tog vi en promenad till en jätterolig lekpark. På vägen hittade vi en jätte stor glass, den smakade dock inte så gott...

image1265

image1266


Väl framme i lekparken fanns det massa skoj att hitta på!

  

Signerat.se

Igår öppnade portarna till signerat.se. Och idag gjorde jag mitt första inköp! Det blev en slevstopp.

Det finns verkligen mycket fint på sidan, du borde absolut ta en titt!

image1261

Medecinlåda

Kom på att jag inte har visat min superfina medecinlåda som jag fyndade på stans skatebutik (av alla ställen...). Den är i plåt, rymmer en hel del, har ett litet lås och handtag så man kan bära den ordentligt. Ursäkta den kassa bilden...

Jag är såååååå nöjd!
image1255

Glass eller pyssel?

Idag var min tanke att jag skulle småpyssla lite här hemma, lägga upp lite gardiner mm. Men nu är det ju sååå fint väder att jag kanske måste äta glass istället.

Köpte ett par söta "fuskbollar" häromdagen. De ska så småningom hamna på balkongen, måste bara hitta någon fin balkonglåda först. Har kollat in ett par på  indiska, men det verkar inte finnas på hemsidan. Fuskblommor är det bästa jag vet, de överlever till och med mina ogröna fingrar.

image1254


Kulla

Jag har upptäckt en ursnygg serie av lampor hos IKEA.

Serien heter Kulla, och är ny för mig. Om jag fattar det hela rätt så har det nu kommit nykomlingar till denna underbara lilla grupp.

 Kolla in!

image1249image1250
image1251image1252image1253

Signgerat.se

Ni har väl inte missat att  signerat.se öppnar portarna på onsdag 7 maj.
Det ska bli spännande att se,
det är vi nog många som tycker!

image1248



Som det är

Känner mig mest trött och oinspirerad, därför har jag varit lite frånvarande här på bloggen. Imorgon börjar jag jobba igen och kommer nog inte orka särskillt mycket.

Kanske lyckas inspirationen komma tillbaka idag. Ska till IKEA med en vän som behöver lite nya grejer. Ska bli skoj!

Goda dagars magi

Hörde en ny låt med  Petter igår. Kunde inte sagt det bättre själv.

"Livet är en komedi för den som tänker,
en tragedi för den som känner"