Problem med blogg.se appen?!

Det verkar som att många av oss har problem med kommentarerna till alla inlägg som är publicerade via appen. Jag frågade blogg.se och här har vi svaret och en tillfällig lösning på problemet. Så nu slippe vi alla fundera på det mer! :)

"Den senaste app-uppdateringen har gjort så att inlägg från appen inte går att kommentera, övriga inlägg på din blogg bör fungera. Teknikerna tittar på det och hoppas på att lösa det inom kort så att en ny uppdatering kan komma snart. Vi beklagar om detta ställer till problem för dig, men de jobbar på att lösa det så fort de kan. Under tiden kan du öppna upp inlägget från datorn när du har tillgång till den, bocka ur "icke kommenterbar" under inställningar under inläggsfältet och sedan spara och publicera inlägget igen."Varm choklad och tillbehör

Efter några timmars åkning har vi bytt fjäll och får lite varmt i magen!

 


Sälen

Igår kväll kom jag fram till Sälen!

Idag har det varit full fart på brädan och nu avnjuter jag en kall framför brasan. Finns inte mycket att klaga på nu!

 


Snö

Äntligen kom snön till Nyköping!

 


FORMEX

Efter en lång dag på formex, har jag nu landat hemma i soffan. Trött, ruggig och fylld av härlig inspiration!

Snart bubblar tevattnet och jag tänker krypa ner under filten framför tv:n. Imorgon ska jag faktiskt jobba lite, så det blir en tidig och lugn hemmakväll.


Ledighet

Tiden går, och bloggen är ganska tyst. Dagarna rusar förbi utan att jag egentligen gör något.

Sen mitten på december är jag tjänstledig från jobbet, och det känns väldigt skönt. Den lediga tiden har spenderats med lite (men bara väldigt lite!) strötimmar på ett annat jobb, det dricks väldigt mycket kaffe med alla mina mammalediga vänner och nu har jag ett par trippar inbokade.

Snart bär det av en kortvecka till Sälen, och kort därefter blir det ännu en resa norröver.

Men just nu passar jag på att njuta allt jag kan av min ledighet, funderar över framtiden och längtar till allt bra som kommer hända år 2012!


Newport Towels

Lyx till badrummet har hittat hem!

Men vissa saker kommer ju hem i så fiffiga förpackningar att man knappt vill öppna, men bara nästan..

 


2012