Trevlig helg

Fredag, och första dagen på min lediget. Som jag har längtat! Jag har hela helgen fullproppad med roligheter! Ikväll har jag bjudit över ett par vänner för lite vin och middag. Vi får väl se om de överlever kvällen, matlagning är inte min starka sida..

Trevlig helg!


Mina nya kompisar som jag bosatt i ett litet hörn av vardagsrummet. Ca 10 cm höga :)

Louis Vuitton soffa

Är du en Louis Vuitton fantast? Då har du antagligen inte missat den här. Tur för mig att jag redan har en fin soffa hemma, för min plånbok skulle nog inte gilla möbelshopping på den här nivån!


Modern vit, eller...


... lite mer traditionell brun?

Bildkälla HÄR

Jag ska fota våren i Paris med min nya kamera

Vilken härlig dag jag har haft!

Vaknade utsövd och med fluffiga snöflingor utanför fönstret. Mötte upp mina favorit tjejer för en härlig luch, tyvärr kunde inte alla komma på grund av sjuka barn och nattjobb. Strosade runt lite bland butikerna och bestämde mig för att åka upp till Stockholm för lite kamerashopping. Sagt och gjort, packade in en vän i bilen och en stund senare var jag en kamera rikare :)

Väl hemma bokades en resa till Paris!

Hoppas ni haft en lika bra start på veckan som jag! Nu väntar långa och tidiga pass på jobbet, men till helgen är det massa rolighet bokade igen!


Snart glömmer jag snön och möter våren i Paris!
Bild: Lilla jag

Häftig trappa

Hos Feber.se hittade jag den här vackra skapelsen. Vi får tacka dagens laserteknik för den här underbara trappan!


BILDKÄLLA

Minga

Jag fick nyligen upp ögonen för Minga, ett Argentinsk företag som beskriver sig själva så här:

"We are a laboratory of ideas. A design and creativity company based in Argentina, bringing together a multidiciplinary team under the premise of offering inventive efficient and immediate solutions."

Jag blev helt förälskad i WTF-serien. Underbar i sin enkelhet, och med humorn på topp!

Alla bilder från MINGA

Zecc

Zecc, en nederländsk arkitektbyrå har specialiserat sig på att bland annat göra om gamla kyrkor.
Jag skulle inte bli ledsen om jag blev tvingad att bo här!


Bild från Zecc


Bergamo

Bilder från dagen i Bergamo!


Bilder och collage av Lilla jag

Min vackra vän

Idag när jag kom hem från jobbet, möttes jag av det här fina kortet!

Jag känner mig väldigt lyckligt lottad som har en sån god och speciell person till bästa vän. Vad mer kan man önska sig?

Hoppas ni alla får en fin hjärtisdag ♥


Bilder och collage av Lilla jag

Vår med lite snöstorm

Att möta våren i Italien var underbart! Men tyvärr fick jag den inte med mig hem. Idag har vi haft total snökaos hela dagen. Så nu är det full rulle på jobbet, samtidigt som jag försöker komma in i studierna.

Enligt mig är Italienarna svårslagana i två saker.. Det ena är deras underbara kaffe, och det andra får ni klura ut med hjälp av pausbilden!

Trevlig fortsatt vecka!Bergamo

När ni läser det här befinner jag mig i Bergamo, antagligen sittandes på ett fik och dricker underbart italienskt kaffe! Men det blir en rikgtig kortis den här gången, jag är hemma redan till kvällen.

Trevlig tisdag!


Bild från Goggle


Måndag

Helgen är över, men vad gör det!? Jag har lyckats få bort mina arbetspass både tisdag och onsdag, härligt med så mycket ledigt. Men jag gissar att det kommer behövas, för från och med idag kan jag kalla mig student.

Visserligen börjar jag bara med en mattekurs, så får vi se hur det går. Helt ärligt är jag lite nervös, folk omkring säger att det är tufft med kursen och ett heltidsjobb. Men jag får göra mitt bästa!

Trevlig måndag!


Bilder: Lilla jag

Trevlig helg

Efter flera dagar sol och takdropp vaknar jag upp till snöstorm! Vårkänslorna hade börjat smyga sig på, men jag pausar några veckor till. Nu är det dags att åka till jobbet, tur för mig att det inte är så mycket jobb den här helgen. Lite roligheter ska jag nog hinna med!

Trevlig helg


Bild: Lilla jag