Härliga ledighet

Vilket fantastiskt väder jag har fått under min ledighet, bättre timing får man leta efter.

Idag har jag och ett par vänner varit i skogen och hämtat svamp. Jag har aldrig sett så mycket svamp på ett och samma ställe förrut, förutom på konsverhyllan på ica förstås. Fast jag är ingen direkt svampälskare, så jag tog med kameran och passade på att busa lite med fyrhjulingen. På kvällen fick vi en fantastisk middag och trevliga samtal.

Ibland är allt nästan oförskämt bra!
Måndag

Här har det varit tyst över helgen! Jag har haft fullt upp med att skratta, dansa, matchmaka, kramas, slappa i soffan och bruncha. Men framför allt har jag längtat!

I torsdags bestämde sig efterlängtade Rocky att visa sig för världen Min bästa väns enorma gravidmage är nu en bebis. Känslomässig storm tog han med sig, jag har pendlat mellan fruktansvärd oro och enormt lyckorus. Idag fick familjen komma hem från BB, och jag hoppas kunna träffa lillen snart!

Idag sa dessutom farbror doktor till mig att jag är allergisk mot hösten, har alltid misstänkt det!

Stolmen

Den dagen jag ordnar mig en walk in closet kommer STOLMEN få flytta in. Kikade på några kombinationer live sist jag var på IKEA, och de är såå mycket snyggare i verkligheten. Fortsätter att lura lite på det här med walk in closet..
Bilder från ikea

Jag saknar dig mindre och mindre


Vackert!

Snyggaste kalendern

Nästa års kalener kanske? Den hjälper dig att hålla ordning på dag och datum. Dessutom är varje dag 1 cm, så du har mätstickan nära till hands! Från Sebastian Bergne.


Bild från Sebastian Bergne

Home made

På hösten växer lusten för hemmapyssel, jag har inget emot att stå i köket och baka när det är ruskväder utanför fönstret. Den här roliga home made- stämpeln visar att det verkligen är du som bakat kvällsfikats goda kakor :)


Bild från Spoonsisters

Bord med brasa

HUR SNYGGT?!


Michaël Harboun

Bilar på tejp

Allt oftare ser man tejpen som en del av iredningen, och trenden verkar fortsätta. Bilbanetejp tror jag inte många barn skulle tacka nej till!


Bild: http://sleekidentity.com

Torsdag

En ledig, solig torsdag! Det har firats med lunch med fina vänner. Just nu är det mycket tankar och funderingar som snurrar i huvudet, då är det alltid skönt att prata av sig med sina nära. Jag tror att den här hösten kommer bli bra, förhoppningsvis kommer det ske efterlängtade förändringar! Och såklart så har jag massa projekt för min lilla lya, alla är fortfarande på planeringsstadet. Men ser fram emot att hugga i och börja skapa!

Idag ska en liten minitrip bokas in, det ser jag verkligen fram emot!

Hoppas ni har en bra torsdag :)


Bild: Lilla jag

Lördag

Nu är jag färdig dansad! Jag och min krampande högervad sitter på bussen tillbaka hem. Tack Swebus för uppkoplingen :)

Hade den här typen av träning funnits på hemmaplan hade jag varit den första att skriva upp mig! Oj så kul det var, det krävs en hel del styrka och en massa teknik. Jag kan verkligen förstå varför det har blivit så poppis med poledance.

Om en timme är jag hemma igen, då blir jag upphämtad av en vän. Vi ska fortsätta åka en bit söderut. Det väntas middag, dryck och sällskap av några sköna gubbar. Det är en liten bit att åka, så vi bestämde oss för att stanna kvar över natten.

Bra helg helt enkelt!


Åååååka buss

Poledance nästa

September rullar på.. Min förkylning är lite bättre nu tack vara massa välbehövlig sömn och serietittande i soffan.

Men nu är det slut på vilan! Trots sista slängen förkylning i kroppen kommer jag imorgon (lördag) bege mig mot huvudstade för lite dans. Passet har varit bokat sen länge, och nu är det äntligen dags. Undra bara hur mycket jag kommer göra bort mig?! Så länge jag klarar mig utan att ha trillat på huvudet eller nån annan typ av skada kommer jag vara nöjd :) Nån mer som testat på poledance?


Bild från http://polefitness.me

För mycket av det goda?

Torsdagen och fredagen spenderades i Stockholm och på Formex. Alltid lika roligt, det finns ju så mycket fint att inspireras av. Kanske fick jag för mycket av det goda, för idag fick jag lämna jobbet tidigare pga en dum förkylning. Jag har kännt den rackarn länge nu, men trodde jag skulle lyckas motstå!

Nu blir det glass, film och soffhäng till jag är kry igen!