Spanien

Vi är framme! 2 barn, en flygrädd och sen vi andra 4 lyckades ganska smidigt ta oss till Spanien, hämta bagage och hyrbil. Vi hittade till och med fram till hotellet smärtfritt! Imorgon blir det god hotellfrulle och sen bör det av till vår slutdestination. Längtar!


2 år

Igår fyllde fina Jonathan 2 år, i present fick han snygga solisar. Så nu är han redo för semestern. Idag åker hela familjen ner till Spanien för att träffa släkten och gå på bröllop!


Så sant som det var sagt!

Måste bara säga det igen. Åååh vad jag gillar lediga kvällar i härligt sällskap!


19 juli

Idag har jag ännu en skön ledig dag. Jag har börjat förbereda lite inför min resa nästa vecka, tvättat och funderat lite på packningen. Sen hann jag också slänga ihop några muffins på de blåbär som blev kvar från gårdagens skogspromenad. De packade jag ner i en väska och mötte upp Elin, Sandra och Rocky för lite mys på en gräsmatta :) Snart ska jag röra mig vidare till Carro, Micke och deras sötis. Där bjuds det på grillkväll! Ååååh vad jag gillar lediga dagar :)


Skogstur

Idag blev det en tur i skogen, vännerna ville plocka svamp. Men eftersom jag inte gillar svamp, så blev det ett knippe ormbunkar och en påse blåbär. Tänkte göra några smarriga Blåbärsmuffins!


En lång vecka

En vecka kvar innan semestern börjar på riktigt! Det känns som en hel evighet, speciellt nu när jag sitter kvar på jobbet och väntar på ett sent flygplan.


Sista kvällen i Sälen

Sista kvällen i Sälen bjuder på skönt terrasshäng!


Lördag

Idag tog vi en promenad till Gustavsbacken. Där blev det paus i fina vädret, och nu är det dags för bio.

 

 

Gustav Grill & Bar
 
Härlig atmosfär och bra utbud av ölsorter!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Fredagsfiske

Bilder: Lilla jag

Fisketur

Idag har vi varit på fiskeäventyr! Till en början fick vi fint väder, men sen kom regnet. Men varken solen eller regnet lockade firrarna, så vi åkte hem tomhänta. Nu har jag lyxat till det med ett bubbelbad, och snart är middagen klar.

 

 

Harrys
 
Bästa mojjiton i norra Sverige!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Sälen

Idag efter jobbet packade jag in Sandra i bilen och drog upp till Sälen. Nu är vi framme hos våra vänner som har en underbar lägenhet på ski lodge. Det har dukats upp ost, kex och lite bubbel. Minisemestern är igång!

 

 

Ski Lodge Lindvallen
 
Bor i en 8-bäddars lägenhet med stor altan precis framför backen. Bastu, bubbelbad och snyggt!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Onsdag

Glömmer man nyckeln hemma får man snällt sitta på trappen och vänta! Tur att jag hade trevligt sällskap med en trevlig lila påse ;)


Tvålpump

Jag vet inte riktigt varför, men jag har dille på att köpa tvålpumpar! Så idag fick den här grönisen följa med hem. Helt rätt grön för att passa i mitt badrum, och för ynka 39 kr var det inte mycket att fundera på.


Lilla jag.

Lilla jag


Härliga sommarkvällar

Härliga sommarkvällar i härligt sällskap gör mig varm i hjärtat ❤


Bröllop

I lördags var det dags för min kusins bröllop. Jag hade äran att vara tärna, och vilken underbar dag det blev. Så mycket kärlek, bus och och skratt. Stort grattis till Gabi och Rille ♥
 

Söndagsdejt

Idag har fina Sandra bjudit mig och Carro på födelsedagsdejt! Mumsig förrätt och rosa bubbel startade dagen, snart är det dags för mer mat och dryck. Bra söndag!


Äntligen!

Wohooooo appen är äntligen igång igen! Som jag saknat den. Har hunnit med massa roligheter sen sist, och idag är det dags för bröllop ❤