Januari

Swooosh så var helgen över! Men på 3 lediga dag har jag hunnit med massa roligheter i trevligt folks sällskap :)

Första månaden på 2011 är nu på sina sista timmar, och året har börjat bra. Börjar även känna att våren inte är långt borta. Jag har massa energi som läggs på träning, vänner, resor, utflykter och från nästa vecka även studier. Jag börjar smått med att kompletera mina gymnasiebetyg. Inte en, utan två mattekurser ska jag ha klarat av innan maj är slut. Undra hur jag ska hinna med mitt heltidsjobb?!

Saker börjar rulla, komma på plats och kanske väntar snart nya äventyr :)

Trevlig kväll!

Bild: Lilla jag



Äntligen helg

Helgen är här och jag är ledig. Det är så skönt att äntligen kunna koppla av lite!

Fredagen var en härlig start på ledigheten. En playdate på Busiz.se var inplanerad med vän och syster, och såklart deras barn :) Vuxna lunchade och fikade, och barnen lekte som tokar.

På kvällen var det nästa gäng med vänner som underhöll mig med en liten roadtrip och bio. En kanon fredag helt enkelt, och helgen fortsätter med roligheter!

Hoppas ni alla får en trevlig helg :D

Systersonen har fullt upp med lufthockey!

Collage och bilder av Lilla jag


Go Ernst K!

Nu har det gått en vecka sedan jag var på Formex. Jag älskar känslan att vandra runt och titta på allt, folk är på så bra humör och allt är så vackert. Men dagens höjdpunkt var ändå att få lyssna på Ernst! Jag gillar hans stil i tv-rutan, och han var ännu härligare live. Han verkar ha en skön och ödmjuk inställning till sin framgång, och mycket vettigt att säga. Go Ernst!


Collage och bilder av Lilla jag

Gubben i lådan

Hörde Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan på radion för några dagar sen, och jag blev helt kär. Jag brukar vanligtvis inte gilla den här typen av musik, så jag blev väldigt förvånad! Nu ska jag lyssna in mig på hela albumet-
Daniel Adams-Ray – Svart, vitt och allt däremellan!


Bild från Google


7 ways to wear a scarf

Hittade det här klippet hos Designing good life. Kul grej, och bra tips! Så nu är det bara att börja träna :)


Intryck med god smak

Intrycken från Formex känns fortfarande färska, och får gotta till sig i hjärnan ett tag till.

Helgen har förutom Formex, spenderats på jobbet. Men snart är jag lite ledig igen, och då hoppas jag få lite tid till att bläddra i min nya bok. Kanske hittar jag något smarrigt att laga?!


Mat på minuten, matlåda och storkok

Bilder och collage av Lilla jag

Nu är det snart dags

Nyss hemkommen från jobbet, frukostäggen har snart kokat färdigt, soluppgången är på gång och jag ska snart powernapa lite. För om några timmar bär det av mot huvudstaden och världens bästa FORMEX! Temat för denna mässa är Glourius mix, och det kan ju bara inte gå fel!


Bild: Lilla jag

Januarikväll




Bilder: Lilla jag

Skynda att fynda

Nu är det bara några få timmar kvar innan flera av mina auktioner på Tradera går ut!
Kika in och se om du kan fynda ;)

Själv väntar jag på att vinna lite auktioner, och dessutom var jag nyss och hämtade en vinst!
Den får ni se en annan dag.

Jag säljer bland annat den här fina!


Bild: Lilla jag

FORMEX

Idag är jag hemma från jobbet, vaknade inatt och kände mig inte alls bra. Nu på förmiddagen har jag bara legat i soffan och vilat. Frågan är om jag vågar jobba imorgon, känns helt klart som en släng av magsjuka var och hälsade mig inatt.  Så länge jag är pigg och kry på fredag är jag nöjd, för då är det FORMEX som gäller!


Bild från formex.se

Zara Home

Nu tror jag bestämt det får vara färdigshoppat för en tid, men man drömer sig lätt bort när man ser allt vackert hos Zara Home! Dessutom har du ju rea nu!


Bilder från Zara Home

Leksvik från IKEA

Någon som är sugen på ett nytt projekt?

Min vän Carro ska inreda ett rum till den nya familjemedlemens ankoms i mitten på april. Därför säljer hon nu sitt Leksvikskåp från IKEA. Kika in!

Är du kanske shoppingsugen, fast på lite mindre föremål? Då finns det traderaauktioner här, här, här och här.


Nytt överkast

Med 50% rabatt tyckte jag att det var okej att "unna" min ett nytt överkast. Spanade in det här när Jotex vårkatalog kom ut, och det dröjde inte länge innan det var hemklickat :)

Sovrummet gillar jag inte alls, men planer på förändring tar form i mitt mentala skissblock. Förändringen ligger ganska långt fram i planeringen, men det nya (och ännu ej stukna) överkastet kommer helt klart att sätta tonen för hur jag vill ha det.


Nytt i garderoben

Jag tror att jag har åkt på shoppingsjukan. Jag har slösat pengar hejdlöst de senaste dagarna! Tur att jag ska jobba i 3 dagar nu så att jag är sysselsatt med annat.

Igår blev det en sväng till Vingåkers factory outlet, de hade inte så mycket för mig. Gick ut med en ny handväska. Men det fanns bland annat en Scorett outlet precis brevid, och som vi alla vet kan man inte få för mycket skor...

Idag lyckades jag superfynda en ny kappa! Eftersom jag är ganska liten kan jag många gånger handla på barnavdelningar, och på HM hade de superduper rea. För 100 kronor blev den min :)



Skor från Scorett & kappa från HM

Privatiseringen av apoteket har helt klart...

p110111001 (MMS)

Privatiseringen av apoteket har helt klart haft positiv effekt på inredningen!


Housedoctor

Visste ni att housedoctor har en blogg??! Det hade jag totalt missat. Här är adressen :)


Bild från bloggen

Dagens planer

Idag är jag ledig, och solen skiner! Jag ska snart iväg till sjukhuset för årets första tappning på blod, sen kommer söta Carro och hämtar mig. Vi ska lämna av A i Örebro och tänkte stanna på Vingåkers factory outlet på vägen hem. Har bara varit där en gång tidigare, och det var flera år sen. Kanske kan jag fyna en vinterjacka?

Ikväll blir det lugnt, kommer att fixa lite med Tradera. Imoron ringer klockan 03:25 och säger att det är dags att jobba igen.



Bild av och på mig

Brödbox

Sitter och letar i cybervärlden efter några fina brödlådor. När man väl är ute efter nåt, så är alla webshoppar som bortblåsta ur minnet!

Här är några varitanter jag hittat från Bagaren och kocken (wesco), ambiance, House of hedda, Carlsson Interior och Mixin.Tror att jag är sugen på nåt i shabby chic stil. Har ni några andra tips kanske?



Vinter


Det som göms i snö, kommer fram i tö


Bilder och collage: Lilla jag

Pics








Bilder: Lilla jag

Så lika...

...men ändå inte


Bilder och collage:Lilla jag

Lilla jag på en onsdag

Årets bilbesiktning gick bra, tur för mig! Jag tog med mig varma kläder och kameran när jag åkte iväg, för bilprovningen ligger nere i vår vackra hamn. På sommaren samlas alla på fik och restauranger med utsikt över vattnet och njuter av solen. Nu var det ganska ödsligt och tomt, och det enda jag såg var snöööö.

Om det blev några bilder värda att visa får ni se dem ikväll eller imorgon, nu är det dags att göra mig redo för barnkalas :)


Kvällsbakning

Ikväll efter jobbet fick jag för mig att baka, det blev både bröd och kakor. Kakorna behöver jag nästan inte nämna så illa det gick.. Men brödet gillade jag verkligen! Hittade receptet på tasteline.com, grovt bröd med havre tror jag det hette. Längtar redan till frukosten imorgon :)



Imorgon ska jag besikta bilen, skicka traderavaror och sen vidare på barnkalas. Hoppas ni haft en trevlig tisdag!


Rea fynd från IKEA

Ikeas rea har dragit igång, och på deras blogg kan man läsa om många bra idéer och tips. Mellan 2 och 23 januari kan du fynda det populära bordet LACK för bara 29 kr. Helt gaalet!
Bild från Ikea

De utlovade bilderna

Och här kommer de utlovade bilderna :)


Att flytta runt och byta ut saker gör att hela rummet känns nytt!

Nytt duschslang och draperi


Och till sist min lilla uppfinning att hänga stövlar på. Jag köpte en balkonghängare, sån som man har på balkongen för att vädra kläder ni vet... Den sprayades vit, några S-krokar och lika många klämmor. Och vips mår stövlarna bättre och fler skor får plats på skohyllan :) Ska försöka ta mig till en hästbutik och köpa bättre klämmor, men annars är jag supernöjd!


Alla bilder och collage av Lilla jag

Idag kom orken

Äntligen! Idag kom orken att fixa och dona lite här hemma. Efter min sjuk-månad kom allt lite efter, men idag fanns det både lust och ork :)

Jag har tvättar, köpt lite bra-att-ha-saker på stan, möblerat om i köksskåp, plockat, jagat dammråttor och massa annat bra! Dessutom hade jag turen att "min" handyman kom förbi och hjälpte mig fixa med saker som jag inte har kraften att göra själv. Så nu har jag äntligen ett nytt duschmunstycke, hissgardin i köket och min egenfixade stövelhängare! Allt detta i utbyte mot lite mat, bra deal tycker jag! Bilder kommer imorgon :)
Nu ska jag bädda rent med nya sänglakan som tomten kom med, sen blir det soffan med ostbågar och Arn!
Hoppas helgen varit bra!

Bild: Lilla jag