Sevilla

España es la mejor!


Bye bye

Swooosh, så var det helg igen. Det här är egentligen min jobbhelg, men jag har busat till det med lite semester och en trip. Satsar på verklighetsflykt de närmsta dagarna! Sol, mat, vin, shopping lååångt bort från home. Love it!


Tävling

Vill du vinna en vit Iphone 4? HÄR kan du tävla :)


Girls

Det här tjejen kan!


Life

Helgen och ledigheten börjar närma sig sitt slut. Men oj vilka dagar jag har haft.

Glädje och sorg, drinkar och bubbelvatten, storfest på båt och gubbhäng på lokal, sagt hej till nya människor och hej då till andra, stunder av närhet och stunder av ensamhet.  Jaa, livet helt enkelt.


Bild:Lilla jag

Snart åker jag!

Snart är det dags för mera roligheter!

Imorgon väntar en heldag på jobbet, men på torsdag bär det av på kryssning. Och inte vilken kryssning som helst,utan det är Tattoobåten! Jag laddar till max för härliga människor, bra fest och ett välbehövligt miljöombyte!


Bildkälla

Trevlig helg

Alla pengar är uppshoppade, och nu väntar en helg på jobbet.

 

Trevlig helg!

 

Bild: Lilla jag

 


Roadtrip

Onsdag och torsdag den här veckan är lediga dagar. Då passar jag på att åka till det stora varuhuset i Väst för fyndshopping!


Bildkälla

Ny vecka

Helgen är över, och klockan ställd för förmiddagsjobb imorgon. Efter en rörig helg, ser jag nu fram emot måndag. Inte bara ny vecka och nya möjligheter, utan jag får även nya fönster!

Äntligen kan jag få ordning här hemma, och njuta av vårsolen på balkongen!


Bild: Lilla jag

Min lördag

Idag tog jag bilen till havetPå vägen träffade jag på ett par älgarVäl framme njöt jag av utsikt och havsdoft,och såklart vacker natur.


Bilder: Lilla jag

Trevlig helg


Bilder: Lilla jag

5 maj

Trots snöfall, hagel och extremt ostabilt väder kämpar våren på!


Bilder: Lilla jag