Måndag

foto0502 (MMS)

Efter en hel dags shopping är det nu dags för middag:-) Sen blir det bio!


Trevlig helg

Statistiken på bloggen går stadigt uppåt, kul :) Kanske är det tack vare Bloggtrafik.nu? Hur som helst är ni välkommna, lägg till mig på Bloglovin' så minnar ni inga inlägg!

Trevlig helg!


Bye bye

Då var det gjort! Kameran är iväg på lagning. Hoppas den kommer hem snart, tror mina vänner kommer att sakna min kamera in-their-faces ;)


Snart är det måndag- då blir det bio med mina favvo-tjejer :) Tjohooo


Härliga ledighet

Jag har haft en superbra ledighet :)

I torsdags blev det fest med kollegorna från jobbet. Tanken var att det skulle blivit lite rock-karaoke men stället var fullt så vi fick snällt runda av kvällen ganska tidigt.

På fredagen var det underbart väder här, och då måste man ju såklart grilla! Massa god mat med härligt folk, sen blev det promenad med Elin och vovven för att hämta upp bilen som sov på annan parkering efter torsdagens fest! Hann även med en överraksknings kakleverans till stackars kollegor som fick spendera fredagskvällen på jobbet, och säga hej till en gamal vän som var på snabbesök i stan :)

Igår var det riktig sommarvärme här! Dagen spendarades i Parken Zoo med vänner och deras familjer. Vi kollade på alla djur, åkte karuseller och så var Tobbe trollkarl där och trollade för oss. Mysdag blev myskväll med vänner, middag och vin :)

Idag kom molnen och regnet, nästan som att vädret vill påminna mig om att det är dags att återvända till jobbet på måndag morgon!

Pics av mig som vanligt, fast såklart inte de jag själv är med på!

Pics

Jag är så sugen på att ge mig ut och fota! Men min kamera bråkar med mig.. Och lämnar jag in den blir den säkert borta i flera dagar- kanske veckor?! Hmm dagens I-landsproblem, eller vad säger ni!

Bilder tagna av mig i mars. Jag hade nästan glömt hur lång och kall vintern var i år!
Mer fraktfritt

Perlan living firar 2 år med fraktfritt hela vecka 20. Passa på att att göra sommar fint :)


Bizy.se

Ljuare tider ger mig alltid lust att fixa och dona här hemma :) Fram tills på söndag 16 maj har bizy.se fraktfritt!


Bilder från www.bizy.se

Trevlig helg

Vill passa på att önska trevlig helg och alla nya läsare välkomma! Igår hade jag besöksrekord, vet inte hur ni alla hittar hit men kul är det :)

Bloggen kommer antagligen vara tyst ända fram tills på måndag eftersom jag jobbar en lååång förmiddagshelg :( Klockan ringer 03.25, och när jag kommer hem 10 timmar senare är jag inte särskillt pigg..

Men en klar fördel med dessa tidiga mornar är att jag ser hur dagarna blir ljusare och ljusare! Snart är sommaren här :)Glöm inte att lägga till mig hos Bloglovin' om ni vill hålla koll på mig :)

Linslus

Fler bilder från roliga festen i helgen. Sen när blev jag linslus?? :)
Fest & bio

I helgen var det fest :) Älskar helgerna när jag är ledig tillsammans med mina vänner, det händer ju inte allt för ofta vi alla lyckas vara samlade samtidigt.

Veckan som kommer är fylld med tråkiga ärenden och jobb. Men 31 maj har jag och alla mina tjejer bokat bio-dejt :) Så det ska jag lääängta till! Gissa vad vi ska se???

Party pics från i Lördags :)
Alltid redo för fest!


Dags för ny vecka


Det är fredag och ledig helg! Då blir det ...

foto0493 (MMS)

Det är fredag och ledig helg! Då blir det after work:)


Rosa

Nya kuddar är inköpta till soffan, fyndade på en butik som hade 50% utförsäljning :) Köpte även 4 längder fransgardiner. Men innan de kommer upp måste jag köpa mig en stege! Högt till tak är superfint, men inte så smidigt när man är en kortis som jag :)


Måndags fika

foto0491 (MMS)

Måndags fika :) MMS funktionen har bytt nr, och tydligen fungerar det nu!


Trevlig helg...

...önskar jag er alla!