Alexander Hasnaoui

När jag fyllde år fick jag av mina snälla vänner dessa koppar. I serien ingår 2 par " Faith & Hope" och "Love & Luck", designade av Alexander Hasnaoui. De är inte bara supersnygga, man slipper bränna sig på händerna tack vare att de är termokoppar :)


Bild från Designonline.se

♥♥

Fredagen 23 juli 2010 klockan 23:35 kom en efterlängtad lite pojke. Jag är nu stolt moster till två :D

♥♥

Kan Dee

Äntligen lyckades jag bestämma mig för ett Kan Dee linne! Och dessutom hade favoriten kommit in en sista gång i lager, lucky me :) Beställningen är iväg, nu hoppas jag bara att det passar!


Bild från Kan Dee shop

Tillbaka till verkligheten

En stund efter kockan 5 imorse var det dags att sätta sig i bilen för att åka till jobbet. Det var alldeles för tidigt och alldeles för kallt! Jag vill ha mer semester!!!

Underbara semester

Semestern rullar på med strålande väder och fina vänner. På måndag är det dags att komma tillbaka till verkligenheten, men för tillfället sitter jag på min balkong men en kall San Miguel och tänker på alla härliga minnen jag har med min familj och vänner. Glöm aldrig att uppskatta de små sakerna och de stunder när du skrattar i trevligt sällskap :)


Några bilder från de senaste 2 veckorna

Skön dag

Skön dag på klipporna :)

Jag är redo för final! Är ni?

foto0556 (MMS)

Jag är redo för final! Är ni? ________________________________________________ JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


Oldstyle

Eftersom det går såååå dåligt med min kamera så fick semestern dokumenteras oldstyle. Det finns en viss charm med ljudet som blir när man snurrar "fram" nästa bild :) Imorgon blir det framkallning!

Det ska bli spännande att öppna den lilla mappen man får från fotoaffären!Uppdate:

Några semesterbilder hittar ni hos Kitty!

Hemåt

Lite tidigare än beräknat åker jag hemåt igen. Med 3 tjejer i bilen blir det mycket packning och inte lika mycke effektivitet. Som tur är så behöver man inte strssa på semestern!

Torsdag

Semestern rullar på. Tyvärr har vi otur med vädret, det är både dåligt för solbrännan och plånboken. Igår var vi och firade vår goda vän Carro, det blev räkfrossa med musikquiz på restaurang Hertigen. På kvällen spelade ett härligt brasilianskt band :)

Idag åkte hela gänget förutom jag och Carro till Ullared, så vi ska snart iväg och vara lite kulturella. Vi ska in till Varberg och kolla in staden och bockstensmannen.  Sen ska vi göra soooooldansen, för det här går verkligen inte för sig!


Dagen goda gärning. Vi plockade upp en far...

foto0546 (MMS)

Dagen goda gärning. Vi plockade upp en farbror med soppatorsk. Hans visitkort satte Carro i pannan!


Vi tröttnade på dåligt väder och campingli...

foto0539 (MMS)

Vi tröttnade på dåligt väder och campingliv.. Mot storstan!


Lägereld


En svensk sommarkväll kräver en ordentlig lägereld!

Bye

Hej då Göteborg!

Jag tänker på dig som staden som är fylld av gatumusikanter och killar med rockabilly frisyrer. Och såklart som staden som ställer kameler utanför nattklubben.

På återseende!

Söndeg

Igår var sista kvällen i storstaden, idag åker vi vidare ut på "landet" och möter upp massa vänner! Vi avslutade den här resan med supergod middag på Texas longhorn, mycket öl, trevligt sällskap och kamelklappning utaför nattklubb.


Knas-Sandra

Sandras senaste inköp i värmeböljan är en kombinerad vattenflaska/minifläkt! Hon är bra knäpp den där.. B.T.W så bloggar jag från mitt senaste inköp :D Trevlig helg på er!!!

ÅÄÖ

Vi har det så bra här i stora staden på västkusten! Superbra väder, bra shopping och roligt uteliv. Ni har kanske märkt att jag försökt mms-blogga, men det går inte så bra!

Igår råkade jag köpa ny telefon, men när jag kom till hotellrummet så märkte jag att det verkar saknas ÅÄ och Ö.. Nu blir det till att ta igen sig efter gårdagens dansnatt, läsa instruktionsbok och ikväll blir det feeest :)

Så det så!


Mmmm mojitos :)

foto0518 (MMS)

Mmmm mojitos :)


Godissugen?

foto0512 (MMS)

Godissugen?


Framme

foto0510 (MMS)

Nu är vi framme på hotellet :)


På tåget

Nu sitter vi på tåget. Mackorna är uppätna och första fnissattacken är avklarad! Tur att vi inte sitter i en tyst vagn :) Vi har inte en endaste dag planerad, bara att vi byter stad på söndag och möter upp massa vänner. Riktigt skönt måste jag säga :)