Ny vecka!


23 juli 2011

Lördag var dopdag, och födelsedag! Det var fina Jonathans dag. Så nu kan jag kalla mig tvåbarnsfadder :) Efter kyrkan blev det massa gott fika och trevligt umgänge med familj och vänner. När alla mina fina ändå var samlade passade jag på att öva portättfotografering, inte min starka sida. Men övning ger färdighet säg det ju!


Världens finaste 1 åring och jag


Fina Carro & min far


Dagen huvudperson Jonathan och sin far


Elin & min syster med familj


Vackra syster och bästa bästis Elin (och bebis såklart)

En tanke och ett ljus för Norge

Sjuka värld! Mina tankar går till alla som befinner sig i mardrömmen..


Årets semester är slut

Då var det dags, sitter ombytt och klar för att åka till jobbet. Nästan 4 veckors semester går alldeles för fort. Jag hade ju mer än gärna åkt och badat idag istället för att skicka flygplan med semesterfirare till alla hörn av Europa.. Men nu ska jag inte sitta här och gnälla, för imorgon är jag ledig igen. Då är det dop/födelsedagsfirande för minsta favvokillen!

Trevlig helg på er alla!


Lillkillen blir 1 år ♥
Bild: Lilla jag

Smultronstället

Igår åkte jag på den årliga glassturen till Söderköping! Efter några minuter i kö kunde vi beställa och mumsa i oss de enorma glassarna! Rekomenderas starkt till alla som missat detta Smultronställe!


Idag är sista dagen på semester.. Ångesten kommer krypandes och jag försöker pyssla lite här hemma. Dags att skippa semester tänk, och återgå till vardagen.

Vad gör du?Vad gör du?

Tillbaka

Borta bäst, men hemma bra!

Jag har några dagar semester till innan det är dags att återgå till vardagen. Här är den gångna veckan i bilder. Fjällen är inte bara bra på vintern!
Sista kvällen

Idag har vi haft en lång och lugn morgon, alla var trötta efter gårdagens äventyr. Och träningsvärken gjorde inte saken bättre!

Blev en god lunch på Experium, lite vintershopping(!) och sen en tur till älgparken. Vi fick en guidning av en kul gubbe, klappa älgar och fikade hembakat.

Nu har vi börjat lite smått med packningen, för imorgon är det dags att ge sig ut på vägarna igen. En vecka går fort när man har roligt!

Paddling

Gårdagens aktivitet var kanotpaddling! Vi paddlade iväg i lugn och ro, de första småforsarna gick bra. Sen blev det grillpaus i regnet och och en skvätt kaffe.

Vi paddlade vidare och kom till ett par större fosar, de gick mindre bra. Vi tog oss ett ofrivilligt bad i Görälven. Som tur va skadade sig ingen, vi hade en 7årig tös i kanoten som blev lite rädd. Men allt gick bra, och vi satt nöjt och fnissade åt oss själva runt middagsbordet!


Dagens utflykt


Pics by Sandra
Full fart på höjdbanan. Cirka 15 meter upp i luften! Kul tycker jag, men vissa valde att stanna med fötterna på jorden.

Efter vi fyllt på energin åkte vi till toppstugan och drack kaffe med utsikt.
Sen vidare till gokart banan. Full rulle hela dagen, i love it!

Dagens utflykt


Vattenfall vid Fulufjäll
Bild: Lilla jag

Mitt tillfälliga hem


Bild: Lilla jag

Enjoy

Kom just ur bastun, utsikt över fjälltopparna och goda vänners skratt i bakgrunden. En hel vecka av roliga påhitt ligger framför oss, och det är bara att konstatera: Vänner, sommar och spänningen av vad famtiden kommer bjuda på ÄR livet.