Chocolate chip cookies

Ikväll blev det äntligen hemma med nygjorde chocolate chip cookies och en kopp kaffe!



Indiska har en blogg

Visste ni att Indiska har en egen blogg?
Det visste inte jag,
så jag delar med mig till Er så att ni också vet!




Uppdate

Just hemkommen från jobbet. Nu är det en dag till att jobba, sen är jag ledig i 2 dagar. Det är det positiva med att jobba skift, de lediga dagarna mitt i veckan. Som tur är har jag vänner som också jobbar skift, annars hade det nog blivit tråkigt.

En liten uppdate på förra inlägget "Hemma hos oss":

SALIDA betyder utgång på spanska. Det var några som undrade lite :)


Ni glömde väl inte Eart hour i lördags? Eller att ställa om klockan!

Hoppas att helgen har varit trevlig!


Bild Lilla jag

Hemma hos oss

Igår var det strålande sol hela dagen, då passade jag på att ta fram kameran. Så idag bjuder jag på lite bilder hemmifrån oss.





En bild från varje rum

Trevlig helg :cool:

Städa och fika

Igår städade jag hela dagen, från klockan 9 på morgonen till klockan 5 på kvällen. Usch för att städa, men det måste ju göras. Precis när jag var klar med hela lägenheten kom sambon hem för dagen, vilken timing va ;P

På kvällen fanns det lite tid för avkoppling och nära & kära. Vi lagade mat med ett par vänner, och därefter kom min familj, sambons föräldrar och vännerna stannade kvar. Det blev gott påskaffe och lite fika för att fira sambon.

Idag fortsätter lite på samma spår som igår, nu ligger fjärde maskinen tvätt i. Och ikväll blir det fika på stan med några av mina tjejkompisar.

Trevlig torsdag på er alla!

:thumbup:

Jag måste tipsa er alla om en jättebra sida! Den heter bloggdesign.nu, ni kan säkert klura ut vad sidan går ut på.

Jag blev nyligen medlem och har redan fått massor av bra tips! Bland annat kan jag numera göra smilies i mina inlägg, och allt detta gjorde jag själv tack vare den här sidan. Man kan även vara med i tävlingar och vinna superfina bloggdesigner som medlemar har gjort, och har du inte tur i spel så kan du även köpa designer för en billig peng!

Kika in du med :D


Min söta söt

Älsklingens present blev en ny cykel!

Så här glad blev han :D

Han ser rätt smart ut, eller vad säger ni... ;)
Han är verkligen omöjlig att fånga "normal" på kort.



24 mars, en speciell dag

Igår kväll åt jag och sambon tacos hemma hos min bästa vän och hennes sambo. Eftersom mina 2 favoriter fyller på samma dag, idag 24 mars, passade vi på att lämna hennes present. Denna present är även mitt hemliga projekt som jag har skrivit om här.

Resultatet blev ett lapptäcke som jag har sytt själv. Det tog en hel del timmar och en stor portion tålamod, men jag känner mig nöjd med resultatet. Och det viktigaste av allt, är ju såklart att Elin blev nöjd!



Stort grattis till mina 2 bästa!

Elin min bästa vän sedan ungefär 20 år.

&

Emil min underbara pojkvän sedan 6 år.

Kärlek :love:

Det stora varuhuset

Idag åkte jag en snabbis till det stora blå/gula varuhuset. Har varit sugen på en tripp dit länge nu. Och då passar det ju bra när jag är långledig. Blev inga stora inköp, mest det vanliga: ljus, en lampskärm, ett par kuddar och lite servetter mm. Men jag spanade in både det ena och det andra. Här kommer några av mina favoriter :thumbup:


Den här bara måste jag ha!


Lillpallen

Här är den! Min lilla pall (ca 30 cm hög) som jag fyndade för endast 15 kr.



Fin va!

Längtan

Snart är våren här, då kan man sitta ute och njuta av solen. Jag tror att vi är många som drömmer oss bort till sommar och sol. En sån här skulle man ha att spendera semestern i. Kommer från Brafab.


Revy och dans

Min första dag på ledigheten!

Jag och sambon följde med hans föräldrar och kollade på bil, och medans de var ute och provkörde var jag och spanade in loppisen som låg brevid bilaffären. Där fyndade jag en jätte söt liten pall. Jag har inte hunnit tagit någon bild än, men jag kan nog visa er imorgon.

Ikväll ska jag och en vän gå på revyn som både sambon och hans föräldrar är med i. Efter det blir det utgång med massa dans. Alla som vill är välkomna att följa med!



Lite bättre än igår

Idag har dagen startat betydligt bättre :) Sambon sa att jag redan igår hade ställt in mig på sommartid, kanske var det så?!

Idag blir det jobbet klockan ett. Sen är jag ledig ända till nästa lördag, med andra ord en hel vecka. Det ska verkligen bli skönt. Då har jag tänkt att jag ska bli av med förkylningen som inte riktigt vill försvinna, sen har jag 6 nya tidningar som vill bli lästa, kanske en sväng på stan och den sista touchen på mitt hemliga projekt. Detta borde jag väl hinna på en vecka?

Nu vill jag önska er en härlig, vacker och solig vårhelg!


Sambon badar i skärgården förra sommaren

1 timme

Dagen börjar väldigt förvirrat. Jag har gått upp 1 timme för tidigt, jag har duschat och ätit frukost 1 timme för tidigt, jag har gått till bussen 1 timme för tidigt. Och nu sitter jag här och väntar, 1 timme, på att få gå till bussen igen.

Sen när blev jag såhär förvirrad?

Nya tag idag

Usch vad tråkigt det är att vara hemma alldeles själv. Har suttit inne i 4 dagarn nu och kurerat mig. Det som är bra med att sitta hemma är ju att jag får tid till mitt projekt. Irritationen från igår har lagt sig och jag känner mig redo för nya tag. Sen måste jag fundera ut någon enkel luch, tips???


Vår kryddhylla

En liten hemlis

Jag håller på med ett projekt som jag gärna vill berätta för er alla. Men det kan jag inte göra just nu... För projektet är en överraskning till en person som jag vet brukar titta in här lite då och då. Men jag tror att jag kan dela med mig inom 2 veckor.

Just nu är jag väldigt irriterad på mitt hemliga projekt, för det blir inte som jag vill... Men jag hoppas att slutresultatet blir som jag tänkt mig!

Känner mig bättre från förkylningen nu, lite vila gör susen. Dessutom har vi haft jätte vackert väder idag. Blå himmel och strålande sol. Det kan ju inte bli bättre.

Nu är det sovdags. Imorgon ska jag fortsätta med mitt lilla projekt, förhoppningsvis går det bättre än idag :)


Vackra skärgård

Det är få saker som är så vackra som Nyköpingskärgård.





Bilder: Lilla jag

Diskmedel

Den här snyggingen köpte jag i min favoritbutik här i stan. Den är ganska stor, rymmer 1 diskborste på höjden. Finns även som tvättmedel. Båda finns i färgerna svart och vit.


Attans

Nu gick det inte längre. Även jag har åkt på influensan. Jag som tyckte att jag skulle klara mig den här vintern, har kämpat med frukt, vitaminer och vitlök. Så nu får jag iställer för drinkar och fest med alla mina vänner, sitta hemma själv med te och melodifestivalen.

Hoppas er helg bli bättre än min!

Fredag

Den här veckan har verkligen varit intressant. Det har hänt mycket roligt och lite läskigt, men mer om det en annan gång.

Ikväll har jag och mina bästa tjejer varit hos en kompis och ätit massa god mat och efterrätt. Såklart har det även blivit lite tjejsnack! Tycker att det var ett bra sätt att avsluta min 2 lediga dagar, och en bra början på jobb-helgen som kommer.

För er som är lediga önskar jag trevlig helg och en skön ledighet, för alla andra önskar jag bara trevlig helg!


Min bästa vän Elin!

Tävling

Nu pågår det en rolig tävling hos "Mitt vita hus".
Vinsten är vårfina trasor och svampar från Rice.
Såklart är jag med och tävlar!


Mini-kurs

Minns ni att jag pratade om kurser på medborgarskolan? Jag hittade en liten mini-kurs om färgsättning här i staden. Det ska bli roligt att göra något för bara mig och mitt intresse. Längtar!



Bild från Google

Uppdate

Fick just reda på att kursen var tvungen att skjutas upp till den 5 april. Som tur var är jag ledig den helgen! Nu får jag längta lite längre :)

Samma rum på olika sätt

Har ni varit på bokrean? Jag har bara varit en snabb sväng, tyckte att det var ganska utplockat. Får nog skylla mig själv som är ute så sent...

Men jag hittade ett par böcker som fick följa med hem. Gör om med färger (samma rum på olika sätt) och en bok om drömtydning. Jag hittade faktiskt en bok till, men jag kan tyvärr inte avslöja titeln. Lovar att berätta lite längre fram, när allt är klart och lite mer bestämmt!


Min fina vinst

Idag har jag varit ganska seg efter min korta arbetspass på 3 timmar. Men tillslut kom jag ur soffan och tog en prommenad till ett par vänners nya företag. De öppnade idag, och så klart hade alla vänner köpt fina blommor till dem. Stort grattis och lycka till!

Sen blev det en sväng på stan för att uträtta några ärenden, bland annat är nu sambons födelsedagspresent klar. Känner mig ganska nöjd, det här är något han verkligen inte väntar sig :)

Här är min fina vinst jag vann hos Lotta på samuelsgården. Allt var så fint inslaget i vackert papper och en gullig hälsning. Tänk att jag vann!


Kunskap

Jag trivs oftast väldigt bra i den lilla stad jag bor. Men det går inte att komma ifrån att storstaden har mer att bjuda på, vad det än gäller. Jag har suttit och kikat på kurser på medborgarskolan. Det finns så mycket roligt man kan lära sig, inte är det särskillt dyrt heller.

Dessa blev mina favoriter:

* Feng Shui i trädgården
* Mosaik
* Dekor och reklam
* Fotografering med digital systemkamera
* Macro- närbildsfotografering
* Photoshop elements
* Att komunicera genom skiss
* Inredning och form
* Var dags rum
* Ryska för nybörjare
* Kalligrafi

Resultatet

Resultatet av dagens shopping kommer här!




Det blev lite tidningar från mässan, en superstor olivgrön rislampa, 3 ljusstakar, grön retroinspirerad löpare, lite vårliljor i zinkruka en ganska stor vas och lite söta (jul)bollar.



Bomässa med Simon och Tomas

Å vilken bra dag jag har haft idag!

Jag stod redo klockan 9.30 som jag hade blivit tillsagd. Vi åkte till Norrköping där det var en bomässa som jag totalt hade missat, men inte nog med det. Mina favoriter Simon och Tomas hade en liten föreläsning också, som vi såklart hann med.
Mässan var ganska liten, men inspirationen var stor! Tack söta sambon och snälla Sandra.



Efter föreläsningen fick man chansen att fråga, prata och få autografer av Simon och Tomas. Såklart ville jag det!
Ni har väl inte missat deras blogg? Finns på min länklista.


När vi kände oss färdiga på mässan åkte vi vidare. Det blev lite rolig shopping! Visar senare mina fina fynd.
Nu ska jag åka till Carro och äta lite mat och kolla på melodifestivalen.

Hoppas er dag har varit lika bra som min


Ledig helg

Nu är det ledig helg!

Imorgon ska jag tydligen göra något roligt...
Sambon och en vän sa till mig att vara klar klockan 9.30. Mer än så fick jag inte veta. Undrar verkligen vad de har hittat på? Jag har mina aningar, men det visar sig imorgon.

Idag har varit en spännande dag, men tyvärr kan jag inte berätta varför riktigt än. Återkommer om detta vid ett senare tillfälle.

Trevlig helg!

Innan jobbet...

Idag när jag åkte till jobbet klockan 12:00 såg det ut såhär i vårt vardagsrum. Nu, en lång arbetsdag senare, ser det sååå fint ut. Min sambo han kan han! Är tyvärr lite sent att ta efter-bilder såhär dags. Kanske får ni se det en annan dag!

Nu är det verkligen dags för sängen. Ska jobba imorgon igen!


Nu är det dags för tapetsering

Idag har jag varit hundvakt åt söta Tindra! Hennes matte kom och lämnade henne vid 12, de hade med sig goda bullar som vi fikade upp innan det var dags för Elin att åka till jobbet.

Nu har jag precis spacklat färdigt i vardagsrummet. Imorgon bitti ska jag och sambon tapetsera! Det blir bara vanlig enfärgat ljus, inget spektakulärt. Kännde att det var dags att få det lite fräscht och enhetligt.

Hoppas ni har en trevlig kväll!


Söta Tindra

Bolagret

Hos Bolagret kan man verkligen hitta mycket fint. Här är några av mina favoriter.



 

Snöig vår

Efter en hel helg med strålande vårväder blev jag väldigt förvånad över dagens snöfall. Och jäklar vad det snöade! Som vanligt blir det lite mer svårjobbat på jobbet, men nu är jag hemma och har 2 lediga dagar framför mig!

Har lite småpyssel som bör fixas under dessa dagar, men jag tar det nog som det kommer. Ska njuta så mycket jag kan av min ledighet!


Dansk design

Mycket ögongodis finns det hos dansk design. Man kan verkligen fördriva tiden där. Det finns allt från möbler till julpynt!


Bild från dansk design

Oskar Zieta

Har ni sett en sån läckerbit till pall. Den väcker stooort vill ha begär hos mig! Den är designad av Oskar Zieta, och finns att köpa hos Designers Case.



Bilder från DesignersCase.