Jobba på Bolagret?

Satt och kikade på bolagrets hemsida och såg att de söker butikspersonal i sin nya butik i Stockholm. Känns lite för långt för mig. Men kanske någon annan vill söka?

image799

Den lantliga stilen

De här sidorna gillar jag, även om stilen inte riktigt är min grej.
Kolla in Country by mail och Fridas gård.

image796


image797



Ellos

ÄNTLIGEN! Ledig fram tills på onsdag. Trodde verkligen inte jag skulle klara mig igenom dessa 3 dagar. Kunde knappt resa mig ur sängen i morse. Mådde riktigt illa på jobbet innan jag kom igång.

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på en grå och mulen fredag som denna. Beställde lite grejer från Ellos förra veckan, de har kommit. De var snabba den här gången. Egentligen gillar jag inte Ellos. De har alltid strulat, varje gång jag har gjort en beställning. Men jag kan bara inte bojkotta dem, de har ju så fina saker!

Kanske borde ta mig ner på stan en sväng. Kanske handla något litet till mig själv? Eller kanske kolla in lite julklappar. Har några kvar att köpa.

Fan va skönt det är att vara ledig!
image790
image792
image793
image788


Bilder från Ellos hemsida

Mera inreda.com

Nyheter från inreda.com


image780image781image782image783image784image785




Hösttips

Lite tips från Simon via aftonbladet!

image774

Leverans

Jippi. mitt paket från Jotex har kommit. Hinner inte hämta det idag. Kanske imorgon eller måndag.
Spännande, minns knappt vad jag beställde!

image773

Sy är kul

Ja då är det snart dags att börja jobba igen, blir eftermiddag hela helgen. Som tur är har dagen idag varit ganska slapp. Åkte till svärföräldrarna en sväng och sa hej. Passade även på att sy och spraymåla lite. Det blev en duk och en gardin av tygerna jag köpte för ganska länge sedan och en guldig ampel istället för en vit.

När vi kom hem började sambon borra och dona, så då fick jag underhålla mig själv. Jag tycker att det känns så tråkig överallt här hemma, allt är liksom "på gång snart". Så jag fick för mig att slänga på lite färg på väggen, Lite appropå bara. Det var lika roligt nu som när man var liten och inte fick rita på väggen. Fast nu vet jag att det kommer göras om, då det gör inget om det ser lite konsitgt ut! Som tur är har vi slängt in allt stök i ett och samma rum, så det går att leva här hemma i alla fall.



image767


Bilder: Lilla jag

Dagens tips

För er som gillar att framkalla digitala bilder har jag ett tips!

Extrafilm är ett företag som enligt mig har snabba leveranser, bra service och många bra erbjudanden. Nu får man framkalla 30 bilder gratis, om man uppger rabattkod radio i kassan vid beställning.

Jag använder mig alltid av extrafilm när jag vill framkalla bilder. Därför kan jag rekomendera dem starkt.



Ny lampa kanske?

Denna lampa hänger på moderna museet i New York.
Den består av 85 st lampor och är designad av Rody Graumans/Droog design.

Bäst av allt, den blir din för endast 26.950 kr!


image763


Finns att beställa från inreda.com


Lite nytt

Känns som jag har hunnit med en hel del idag. Blev väckt av jobbet i morse, de behövde folk tills imorgon bitti. Nej tack, är trött nog som det är sa jag och fortsatte sova. Stackars de som ringer runt, ganska otacksamt jobb.

Hade bokat massagetid klockan 2. Så jag hann gå en sväng på stan innan. Bytte en kofta mot en annan finare kofta och så köpte jag röda sidenband. Jag och söt handlade även lite annat smått och gott. Det blev bland annat lite julpynt, tapeter, färg till nya tv-bänken och nya lampor till våra spots.

Tror jag är ganska nöjd med tapeten. Den är vit med svarta blommor, låter ganska fult när man ska förklara tapeter och sånt. Jag får väl visa bilder när de sitter uppe. Vi köpte dem på rusta för 39 kr rullen, behöver bara 2 rullar för det är ett litet rum. Dessutom ska vi bara tapetsera halva väggarna. Ena förpackningen var lite öppen, så den fick vi 25% rabatt på. Tyckte det var lite komiskt att få 25% rabatt på en tapet som kosar 39 kr. Ibland ska man ha tur!

Pynta mera!

När får man börja julpynta?

Jag vill nu!

Har fått ledigt på julafton, vilket betyder att jag är ledig i typ 6 dagar eller så.

Hur bra som helst ju!

image762


Bild: Lilla jag

Rolig sida

Stötte på bluebox.se

Mycket fint. t ex dessa sötisar!


image755image756image757

Nytt från inreda.com

Kolla in snyggaste grytunderläggen från inreda.com

Pax för att önska i julklapp.
Den röda passar bäst hemma hos mig!


image745image746
image749image750


Hit & dit

Oj, det blev visst en heldag. Vi åkte upp till Moraberg (Södertälje) och kollade på tapeter på K-rauta och Rusta. Tror att vi hittade en som var bra. Men det har ju hänt att jag ångrat mig förr...

Sen åkte vi vidare till Bauhaus. Har sett det flera gånger när man åker förbi med bilen, men har liksom aldrig stannat till. Det gjorde vi idag, och det var helt enormt där inne. Värsta byggvaruhuset.

Tänkte att när vi ändå var på utflykt så kunde vi ju åka till kungens kurva också. Sagt och gjort, det blev många butiker och en mini sväng på ikea. Äntligen har jag köpt på mig lite julpynt. Hade tänkt att köpa gardiner också men det fanns inte såna jag ville ha. Blev jätte besviken, så nu har jag klickat hem lite från jotex.

Ska börja jobba igen imorgon, är inte redo för det. Känner mig helt knäckt efter helgen som var. Men det är väl bara att bita i det sura äpplet, eller vad det nu heter

image733


Några av dagens inköp





Styleroom

Ja, mina vänner. Nu har jag fastnat på nästa internet-grej. Hittade en länk på en blogg (minns inte vems) för ett tag sedan, den verkade intressant. Så jag sparade den, och glömde bort den tills idag. Nu har jag kikat runt på sidan och fastnade direkt. Så numera hänger jag på Styleroom.

Det är en sida där man lägger upp sitt hem, i alla fall de delar man vill visa. Man kan kika in hos andra, skriva kommentarer och få en massa inspiration. Värt ett besök för den som har inresse för inredning.

Jag har redan fått en positiv kommentar om hallen. Det är bra för inrednings-självförtroendet!

Välkommen du med!

image732

Här ska det sys

Har varit en kortis på stan idag. Fick med mig lite fina tyger hem. Äntligen, som jag har letat. Ska sy nästa ledighet. Hoppas det blir bra, jag är ingen mästare på symaskinen.

image731
Det lila ska bli en duk till vardagsrummet, och det röda ska bli en kappa till köksfönstret under julen.


Köpte även den efterlängtade tejpen, maskara, nagellack och guldig sprayfärg till min ampel. Synd att jag jobbar helgen, vill hellre vara hemma och pyssla.

Snart ska jag hem till Elin, vi ska käka lite mat och kolla på film. Blir en lugn kväll, ska jobbar förmiddag i helgen.

Julen har börjat

Dagen igår var lång men rolig. Vi var framme vid 11 tiden. Vi fick stå i kö för att komma in i butiken, men bara 30 minuter ungefär. Med tanke på att det just har varit lön och att vi är mitt uppe i lov-vecka hade det kunnat varit betydligt värre. Till mig själv handlade jag bland annat jacka, mössa, vantar, 2 väskor och en tunika. Blev lite besviken på julpyntet och textilier. Blev utan både gardiner och dukar. Men det är ju inte hela världen, nu har jag en anledning att forstätta shoppa runt.

Fick många julklappar klara igår, skönt! Har slagit in nästa alla nu på morgonen, men sen tog tejpen slut. Ska ta en promenad ner på stan för att köpa ny, så jag kan slå in färdigt. Tänkte kika runt lite i butikerna också, känns som det var länge sedan.