Formex

Imorgon är det äntligen dag för FORMEX, tjohoooo


Kan Dee Shop

När erbjudandet om halvapriset på allt i butiken kom på mailen kunde jag bara inte motstå!


Bild: Lilla jag

PG-Bikes

Med en sån här cykel skulle kanske till och med latmasken Lilla jag ta sig fram lite mer miljövänligt, sen är den ju elektrisk också! Bilder från PG-Bikes.
I ♥ Reidar

Jag har en crush på Reidar


Bilder från IKEA

Tisdag

Huvudet bankar och kroppen känns tung, min ork har nog gått i höstvila.

Jag har så mycket saker jag vill göra. Pyssla om hemmet, fota den inkommande hösten, träffa familjen och vännerna och andra roliga saker. Min äldsta systerson började i skolan igår, och den lille har börjat på dagis. Vill ju höra hur det går för mina favoritpojkar! Men jag får nog nöja mig med att fylla på kaffekoppen och bläddra i nya IKEA-katalogen som har kommit.

Som tur är jobbar jag bara 2 dagar den här veckan. Jag har hela helgen ledig, och på lördag är det dags för årets kräftskiva! Det har blivit en tradition bland vännerna, och den blir bara bättre och större för varje år som går :)


Laptopfodral

Jag sitter och kikar runt på laptopfodral, vill ju att min nya lappis ska hålla sig fin länge. Köpte en mini för att den ska få följa med mig på alla äventyr, och ska den slåss med nycklar och dylikt i handväskan bör den skyddas!

Finns faktiskt mycket fint att välja på, dessa hittade jag hos laptop-skydd.se.

Royal junior

Stort grattis till Viktoria och Daniel som väntar en liten junior i mars!


Bild från google

Höstkofta och te

Nee, vet ni vad.. Nu är det höst!

Jag har shoppat första höstkoftan, och igår drack jag te framför tv:n.


Bild från google


Friday im in love

Fredagkväll och jag njuter! Dagen har spenderats med vänner. Vi har fikat, smitt planer, grillat och nu sitter jag faktiskt och gör mitt första blogginlägg får nya datorn!

Spontanshoppade den via telefon igår. Snälla syster köpte hem den till mig :) En liten minipc blev det, den är 10 tum och ROSA!

Önskar er en trevlig kväll!


Så här ser min nya fina dator ut :) Bild från google!

Förvaringsfint hos Ikea

Nu finns det massor av fina höstnyheter hos Ikea (som verkar ha hottat till sin hemsida). Jag gillar Kvarnvik, snygg förvaring i vintagestil.


Onsdagsnatt

Här sitter jag mitt i natten och väntar på flygplan. Men snart kan jag äntligen åka hem, imorgon är det jobb som står på schemat igen. Men sen så har jag heela helgen ledigt! Wohooo
Än så länge är den ganska oplanerad, men lite luncher och fikor har jag inbokat!
Trevlig kväll!

Bild från Google

Söndagskväll

Nu har jag jobbat färdigt för den här helgen, skönt! Det var en tråkig helg att jobba, för det har varit festdagar här i stan. Massa roligheter som jag missade, men så är det att vara skiftjobbare!

Denna söndagskväll bjuder på regn och rusk, så då stannar jag inne med hämtmat och film. Känns nästan som höstmys.


Bild från Google

Härliga torsdag!

p110704010 (MMS)

Har haft en underbar dag på sjön. Nu är jag redo för en lång jobbhelg!


Trevlig tisdag

Dagarna rullar på och det är redan augusti. Jag har kommit in i jobbvardagen igen, och träningskortet är numera ofryst! Det är ganska skönt att komma igång igen, men jag tänker inte släppa sommaren helt.

Veckan som var bjöd på vänner, grill, skratt, lekar och lite sol! Nu förbereder jag för 2 dagar ledigt, det städas och fixas och snart åker jag till jobbet. Flax!

Trevlig tisdag!