♥♥

Min yngsta systerson är nog den gladaste bebisen jag någonsin träffat. Han är ett riktigt charmtroll på 9 månader. Alla möts alltid av ett stort leende och busiga ögon. Meeeen, som ni vet så finns det tillfällen som bara kameran lyckas fånga. Ett ansiktsuttryck som varar i mindre än 1 sekund, men som förevigas på bild.

Yngsta systersonen ♥


Äldsta systersonen ♥


Härliga helg

Påskhelgen är nu slut, och de flesta av oss går tillbaka till vardag och arbete. Min helg har varit bra. Bästa tänkbara väder i kombination med fest, vänner och familj ♥Bilder: Lilla jag

Sagan om borgen

Vackert, vackert oooooo så vackert!


Bilder från sköna hem

Läs artikeln om borgen här.

Easy promenader med solen som sällskap

Vad skönt det är när man äntligen kan börja ta långa, härliga promenader med solen som sällskap! Vädret de senaste dagarna har verkligen lockat mig ur lägenheten.

Jag har funderat lite på bra promenadskor. Måste motvilligt erkänna att jag har "fallit" för reklamen, för Reeboks Easy Tone. Vad tror ni? Fungerar de? Jag har alltid gillat Reebok, och visst är de fina!


Reebok Easy Tone

Trevlig helg

Trevlig helg ♥


Bild: Lilla jag

IKEA

Några snyggingar från IKEA


Bilder från IKEA

Härliga söndag

Härliga söndag!

Förmiddagen har spenderats i köket. Jag har försökt mig på en broccolipaj med paprika och kidneybönor, och brödet står inne sina sista minuter. Snart tänkte jag ta en promenad i solskenet, och i eftermiddag väntar barnkalas!
Bilder: Lilla jag

Scratch map

Hur gör du för minnas ställen du besökt i världen? Fotoalbum, hundöron i kartboken eller kanske nålar på destinationerna?

Jag har beställt en Scratch map från Cool Stuff. Precis som namnet antyder skrapar du "fram" länder du besökt. Som en skraplott :)


Bilder från Cool Stuff

Water For Elephants


En film med så här vackert omslag måste ju vara värd att se. Kommer i april.Kampanj

Ta med din gamla stekpanna till Iittala outlet, och få 25% rabatt på valfri ny stekpanna. Passa på, kampanjen gäller från 4 april till 29 maj.


Bild från Iittala outlet