Hjälp

Vi har ett gästrum som vi gjorde om för ungefär ett år sedan. Problemet är att det aldrig har blivit kvar. Det fattas fortfarande golvlister och en täcklist som ska dölja skarven mellan tapet och målad vägg. Listen är köpt och kapad, men nu fattas det lite färg. Min tanke är svart, vad tycker ni?



Vad tycker ni?


Zara home

Nu har Zara home släppt sin vår/sommar kollektion.
Kika in, det finns massor av härliga nyheter!


Bild från Zara home


Fynd

Förra veckan fyndade jag 2 stycken fina krukor, de kostade 25 kronor styck. Det tycker jag var ett kap! Och idag på loppisen hittade jag en enkel fin vit duk för 10 kronor. Tänk så glad man blir när man kan fynda!



2nya krukor!

2hand

Imorgon ska jag till 2 secondhand affärer! Hoppas på att hitta lite roliga fynd. Börjar verkligen tröttna på att jaga ett vardagsrumsbord. Hittar inga nya som faller oss i smaken, så nu hoppas jag på att hitta ett begangnat!

Wish me luck :)

Utmanad

Jag har blivit utmanad! Det hela går ut på att ta bild nummer 6 från mapp nr 6, och såklart får man inte fuska. När jag såg vilken bild det blev ville jag verkligen fuska. Men jag får väl stå ut med en pinsam bild på mig och sambon...
Min ursäkt får bli att vi är omöjliga att fång på bild när båda ser ok ut, och denna bild är en av en hel serie. Man kan säga att vi började tröttna på att stå i centrum, och började göra fula miner och larva oss.



Såhär pinsamma är vi!

Tävling

En av dessa ursöta elefanter kan du vinna hos Solig!



Stiltje

Stiltje är en underbar sida som bland annat erbjuder vackra golv av sten och tegel. Exempel på material är kalksten, skiffer och cement. Det finns även ett simuleringsprogram där du kan vara kreativ och skapa ett unikt golv för bara dig.

Kika in, jag lovar att du inte kommer bli besviken!



Golv av franska cementplattor
Bild från Stiltje

Hemma hos- Badrum

Jag har fått önskemål om att visa bilder från vårt badrum här hemma. Självklart kan jag göra det!
Och sen loovar jag att jag ska sluta tjata om dessa badrum ;)



Denna bild är från mitten av det lång-smala badrummet.
Åt andra hållet finns dushcen.



Har plockat in grönt för att få in lite färg och värme.



Nu har vi bytt till denna hållare, den på första bilden gick sönder!



Mer badrum

Som jag nämnde tidigare så faller jag lätt för vackra badrum. Sanova har ett vackert sortiment med allt man behöver i ett badrum. Dessa badkar blev mina favoriter. Alla bilder kommer från Sanova.









Vilket är din favorit?

Publikrekord

Igår och idag har det varit besökrekord här på bloggen! Jag blir så glad över att så många vill kika in här, oavsett om man lämnar ett litet avtryck eller ej. Alla är lika välkomna!



Blomma till söta er som kommer och hälsar på!
Glöm inte att jag finns med hos Bloglovin', ni hittar mig som Irenev!

Ilve

Snygga spisar finns det gott om, kolla in de har skönheterna, från Ilve.









Med en av dessa kan man ju inte misslyckas med middagen!

Vackra badrum

Jag måste nästan säga att det var tur att badrummet var i bra skicka när vi flyttade in i den här lägenheten. Jag tror inte att jag någonsin skulle kunna bestämma mig för kakel, möbler, färger och blandare.

Jag kommer ofta på mig själv att jag fastnar vid just showrooms för badrum. Hittade dessa härliga bilder hos Svedbers!








Vilket gillar du bäst?

Bra dag

Dagen har startat mycket bra, trots regn och rusk ute! Jag, sambon och några till hjälpte vår goda vän Sandra att flytta hem igen. Hon har bott i Göteborg i ca 1,5 år. Som vanligt när hon flyttar är allt både snabbt och smidigt. Vi var klara på drygt 1 timme. Det kallar jag effektivt! Som tack för hjälpen gick alla till en annan vän och drack supergott kaffe med färska frallor.

Sandra har bett mig följa med till Ikea som smakråd, och det tackar jag ju såklart inte nej till. Vi har klurat på några idéer angående möblering mm. Tror att vi kom på en ganska bra lösning faktiskt. Kul att jag får förtroendet av en väääldigt petig och bestämmd Sandra :)

Nu ska jag vila en liten stund, för ikväll är det fest!

Vart tog du vägen?

Just nu känner jag att inspirationen är som bortblåst. Kanske beror det på årstiden, inte riktig vinter och för långt bort till våren?
När jag sitter och läser hos alla duktiga bloggare så blir jag så imponerad! Det målas möbler, det sys för fullt, dekoreras både hit och dit. Det är verkligen så roligt att läsa om allas projekt.

För att hjälpa inspirationen att hitta hem igen har jag beställt lite olika saker från Panduro. Om inte det hjälper vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till ;)

Bland annat har jag klickat hem dessa saker (alla bilder från Panduro)


Dekorband och grå stenfärg


Limpistol behöver väl alla???

Den arga snickaren

Sitter och kollar på den arga snickaren på kanal 5. Det är första gången jag ser programmet, än så länge verkar det helt ok. Brukar ni kolla på programmet?


Den arga snickaren
Bild från kanal5

Sania och Susanna

Sania och Susanna har en sida som jag med jämna mellanrum kikar in på. De har så mycket fint att titta på, och bra tips på gör-det -själv. Om ni inte har hälsat på hos dem ännu, tycker jag att ni ska göra det nu!



Skärmdump på inspirationsbild hos
Sania och Susanna

Hemma

Nu är jag hemma igen från en härlig och intensiv semester i Sälen. Det har dugligt väder, härlig åkning, roligt festande och super bra sällskap. Väskan är uppackad nu väntar lite välbehövt slappande i soffan innan det är dags att jobba imorgon!

Nu är våren mer än välkommen hit, synd bara att det har börjat snöa...


Sälen

Här i Sälen har vi det så bra! Idag var första dagen av åkning, jag kände mig som bambi på hal is. Iväll blir det utgång på HC.

Önskar er alla en trevlig helg!

Det känns som ett evigt väntan

MMS

Det känns som ett evigt väntande. Nu är jag i alla fall i mora! Bara 2 timmar kvar innan jag når sälen.


Vackra svävande lyktor


Hos Garden by Anna kan man hitta mycket fina saker till trädgården. Dessutom är det total utförsäljning i webshopen just nu. Bland annat hittade jag dessa vackra lyktor som svävar likt en luftballong!

 

Vår?

MMS

Betyder det att det är vår nu?



 


Inte sega bloggen

Haha, bara för att jag skrev sådär så kom ju båda inläggen med. Det var ju lite roligt...

Sega bloggen

Vad seg bloggen är. Skrev ett inlägg för ca 3 timmar sen, det står att det är publicerat och allt men det syns inte... Någon mer som har detta problem?

Aja, i inlägget som inte syns så skrev jag i alla fall att det var dags för lunch på stan. Efter en god bagle och en kopp kaffe blev det en sväng in på Vero Moda. Där hittade jag en jätte fin kappa som jag spanat på en längre tid, men nu var den nedsatt med 70%. Så från ca 700 kr till bara ca 200 kr, det kallar jag ett kap!

Tisdag

Idag gör jag inte många knop. Har just kommit hem från jobbet, lyckades bara sova ett par timmar. Det känns nu kan jag lova. Nu är det dags att få lite mat i magen, så jag ska träffa Mia och Elin för lite lunch på stan. Sen är det raka vägen till soffan och sen sova. Imorgon är det dags att jobba 04:30 igen...

Tävling

Jannice nya blogg simplicity,
firas med en tävling där man kan vinna ett härligt fårskinn!

Kika in, underbar inspiration utlovas!



Soffbord


Imorse hade jag nya Ellos katalogen som sällskap vid frukosten. Där hittade jag det här fina bordet. Jag har kikat runt på soffbord en längre tid nu, men hittar inget som känns helt 100.

Det som var bra med det här bordet var att bordskivan går att dela på, så det är gömd förvaing i bordet!

Detta måste visas för sambon för ett utlåtande!

Söndag

Som planerat blev det en sväng på stan idag. Det är verkligen lugnt och skönt att gå på söndagar, jag tror att folk glömmer bort att affärerna har öppet på söndagar! Men när jag kom ner så glömde jag bort vad jag skulle köpa. Så det fick bli lite impulsgrejer på HM. Funkar det med!

Sen var jag och fikade med min syster, hennes son och lilla mamma. Mamma åkte hem och de andra följde med mig hem. Vi satt och youtubade gamla barnprogram. Nostalgitrip kan jag lova!

Har precis kommti hem från en promenad med Elin och Tinda. De kom som en överaskning och ringde på dörren! Gulligt va!

Ut med julen

Nu äntligen är julen borta här hemma. Allt är nystädat och luktar gott efter skurmedlet. Imorgon ska min älskling åka till Sälen med sina kompisar.  För att trösta mig i min ensamhet har jag bestämt mig för att gå på shoppingtur. Kanske något nytt plagg, fräscha blommor och annat pyssel. Jag får helt enkelt se vad som finns!

Kanske måsta jag köpa en ny mössa inför min Sälenresa på torsdag?

Tävling

Jag är med och tävlar om den här fina marimekko skålen hos Lindas vita tankar.



Barcode

Den här har jag knåpat ihop. Skulle faktiskt kunna tänka mig att göra en tavla av den!
Nu minns jag inte vad sidan hette (något med barcode...), men den här ganska poppis bland bloggarna.

Minns ni vad sidan heter?



Back to work

Nu är mina 2 dagar av total vila över. Imorgon måste jag ut i kylan igen,  Förkylningen skulle nog behöva några dagar till för att ge sig av helt. Men det är inte mycket att göra åt saken.

Jag längtar verkligen efter att få städa ut julen. Allra helst vill jag fylla lägenheten med härliga tulpaner och pryda allt med vackra pasteller. Men, jag måste ju hålla vinten kvar ett litet tag till, vem vill åka till Sälen med vårkänslor?

Bild


Bild: Lilla jag

Rubriker är svårt

Här håller både kylan och förkylningen i sig. Dagen igår spenderades i soffan med bra film, serier och mysbyxor. Planen för idag är likadan.

Jag sitter just nu och väntar på att Sandra. Hon ska komma och dricka lite kaffe innan hon går till tåget. Idag åker hon tillbaka till Göteborg. Men jag får ju snart träffa henne igen, fast då i Sälen!!!

Rekord?

Här har temperaturen krypit ner till - 18 grader! Det måste vara något sorts rekord. Den lilla snön som har kommit får i alla fall ligga kvar, och det är ju bra. Det som är mindre bra är att jag måste åka och jobba i alla dessa minusgrader nu, utomhus och förkyld. Tur att jag är ledig tisdag och onsdag. Då ska jag bara vara hemma och mysa!



Grafiska tapeter

Svart/vitt, grafiskt, starkt, stilrent och väldigt snyggt!
Här tipsar sköna hem om 11 grafikska tapeter!


Bild från sköna hem

Redo!

För några dagar sen var vi och shoppade i Norrköping. Mitt mål var att köpa en bra snowboardjacka och en stoooor rygga. Jag hittade faktiskt båda, och lite annat skoj. Till och med sambon hittade lite fint på rean.

Så nu är jag redo för min mini semester till Sälen den 15 januari!


Nya jackan och ryggan!

Maskerad

GOTT NYTT ÅR!

Jag hoppas att ni alla hade en bra nyårskväll, och att huvudvärken inte allt för besvärlig idag.
Jag och sambon firade in 2009 bland utklädda goda vänner. Vi hade nämligen maskeradfest. Jag tog inte med mig kameran, men om ni är nyfikna på lite bildbevis kan ni kika in hos Carro.



20-tals brutta och Dr. Mugg
Vilket par!