Julen har börjat

Dagen igår var lång men rolig. Vi var framme vid 11 tiden. Vi fick stå i kö för att komma in i butiken, men bara 30 minuter ungefär. Med tanke på att det just har varit lön och att vi är mitt uppe i lov-vecka hade det kunnat varit betydligt värre. Till mig själv handlade jag bland annat jacka, mössa, vantar, 2 väskor och en tunika. Blev lite besviken på julpyntet och textilier. Blev utan både gardiner och dukar. Men det är ju inte hela världen, nu har jag en anledning att forstätta shoppa runt.

Fick många julklappar klara igår, skönt! Har slagit in nästa alla nu på morgonen, men sen tog tejpen slut. Ska ta en promenad ner på stan för att köpa ny, så jag kan slå in färdigt. Tänkte kika runt lite i butikerna också, känns som det var länge sedan.





Kommentarer
» Carro

Du e väskberoende ;)

2007-11-01 // 12:02:28
URL: http://carrostankar.blogg.se
» SoffiZ

Så himla duktig o fix julklappar redan nu, ja e alltid ute i sista sekunden! Jo, vi har en väldigt stor inglasad balkong=)

2007-11-01 // 21:27:03
URL: http://soffiz.blogg.se
» Cissan

så skönt det måste vara att ha börjat handla julklappar redan! Det är en evig pina tycker jag när jag själv måste ut och handla. Jag har noll fantasi och blir så stressad =)
kram

2007-11-02 // 15:01:24
URL: http://www.dsign.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
bloglovin
Trackback